HIRDETŐ

Forrás: FB: Jedlo je krásne

Barackos piskóta

Finom és egyszerű barackos piskóta, mely kiváló nyári desszert. Könnyen elkészíthető a szokásosan elérhető alapanyagokból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Gyakran

  • 250 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 200 g cukor Hozzáadott
  • 1 csomagolás sütőpor Hozzáadott
  • 2 db tojás Hozzáadott
  • 125 g vaj Hozzáadott
  • 150 ml tej Hozzáadott

Tartalom

  • 6 db Barack Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először előkészítjük a tészta hozzávalóit. A lisztet átszitáljuk egy nagyobb tálba, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, a tojásokat, az olvasztott vajat és a tejet. Mindent jól összekeverünk.

2. Lépés

Hámozzuk meg a barackot, távolítsuk el a magokat, és vágjuk kisebb darabokra.

3. Lépés

A tésztát zsírozott és liszttel megszórt formába öntjük. A tésztára egyenletesen elosztjuk a felvágott őszibarackot.

4. Lépés

180 fokra előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig. A sütés vége felé megfúrjuk a hablépést egy tűvel, ha nem marad tészta rajta, akkor kész.

HIRDETŐ
5. Lépés

Hagyjuk kihűlni és szórjuk meg porcukorral.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Barackos piskóta

Finom és egyszerű barackos piskóta, mely kiváló nyári desszert. Könnyen elkészíthető a szokásosan elérhető alapanyagokból.

60
Percek
8
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Először előkészítjük a tészta hozzávalóit. A lisztet átszitáljuk egy nagyobb tálba, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, a tojásokat, az olvasztott vajat és a tejet. Mindent jól összekeverünk.

2. Lépés

Hámozzuk meg a barackot, távolítsuk el a magokat, és vágjuk kisebb darabokra.

3. Lépés

A tésztát zsírozott és liszttel megszórt formába öntjük. A tésztára egyenletesen elosztjuk a felvágott őszibarackot.

4. Lépés

180 fokra előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig. A sütés vége felé megfúrjuk a hablépést egy tűvel, ha nem marad tészta rajta, akkor kész.

5. Lépés

Hagyjuk kihűlni és szórjuk meg porcukorral.

Hozzávalók
Gyakran
250 g
sima liszt speciális
200 g
cukor
1 csomagolás
sütőpor
2 db
tojás
125 g
vaj
150 ml
tej
Tartalom
6 db
Barack