HIRDETŐ

Forrás: Isabel Poulin from Canva

Brokkoli leves

Egy krémes brokkolileves, amely tele van ízekkel és tápanyagokkal, ráadásul szuper gyorsan elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Brokkoli Hozzáadott
  • 4 db burgonya Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
  • 100 ml Krémek Hozzáadott
  • Egy szelet vaj Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Kezdjük a brokkoli előkészítésével, felosztva azt virágokra. A burgonyát vágja kerekekre. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Hevítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és pirítsuk aranyszínűre a hagymát. Ezután adjuk hozzá a fokhagymát. Fontos, hogy a fokhagyma ne égjen meg, nehogy kesernyés ízt adjon a levesnek.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott cukkinit és brokkolit, és közepes lángon kb. 5-7 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a húslevest, és főzzük alacsony hőfokon 15 percig.

3. Lépés

Ha megfőtt, turmixoljon mindent simára. Ha szeretné, hogy a brokkoli darabos legyen a levesben, akkor turmixolás előtt válasszon le néhány szál brokkolit. Ezután tegye vissza a levest a tűzre, töltse fel a tejszínnel, adjon hozzá vajat, és forralja fel. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új