:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/wVcHL9GNFWBVuMsn4dv4/4661ba17b8d71b4c403d21a95d1594.png)
Forrás: Pixabay : kalhh
Éjféli leves
Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.
Hozzávalók
- 500 g darált hús
- 2 Darab hagyma
- 2 Darab gerezd fokhagyma
- 1 konzerv darabos paradicsom
- 1 konzerva Kukorica
- 1 konzerva vörösbab
- 500 ml marhahúsleves
- 1 Teáskanál Paprika
- 1 Teáskanál cayenne-i bors
- 1 Teáskanál kömény
- 1 csokor Petrezselyem
- 1 Splash tabasco
- 1 csipetnyi só
- 1 csipetnyi bors
Tápértékek és ár
Eljárás
1. A húsleveshez először pirítsuk meg a darált húst olajban egy fazékban.
Ezután adjuk hozzá a fűszereket. Mindent alaposan keverjünk össze.
2. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket és a babot, keverjük össze újra.
3. Óbólével felöntjük az éjféli levest és körülbelül 40 percig főzzük.
A kész levest petrezselyemmel díszítse és éjféli partin szolgálja fel
Hozzászólások (1)
Sajnos nem tudom, milyen mértékegység az 1 can, és azt sem, hogy mi az az"óbólé". Megmondaná valaki?
Oszd meg a receptet másokkal
Reels
ÚjA legújabb receptek
A legújabb receptek
Reels
ÚjKedvenc receptek
Top kategóriák
Éjféli leves
Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.
1. A húsleveshez először pirítsuk meg a darált húst olajban egy fazékban.
Ezután adjuk hozzá a fűszereket. Mindent alaposan keverjünk össze.
2. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket és a babot, keverjük össze újra.
3. Óbólével felöntjük az éjféli levest és körülbelül 40 percig főzzük.
A kész levest petrezselyemmel díszítse és éjféli partin szolgálja fel
Hogyan készítetted ezt a receptet?