HIRDETŐ
Forrás: Pixabay : kalhh
Éjféli leves
Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g darált hús
- 2 Darab hagyma
- 2 Darab gerezd fokhagyma
- 1 konzerv darabos paradicsom
- 1 konzerva Kukorica
- 1 konzerva vörösbab
- 500 ml marhahúsleves
- 1 Teáskanál Paprika
- 1 Teáskanál cayenne-i bors
- 1 Teáskanál kömény
- 1 csokor Petrezselyem
- 1 Splash tabasco
- 1 csipetnyi só
- 1 csipetnyi bors
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
1. A húsleveshez először pirítsuk meg a darált húst olajban egy fazékban.
2. Lépés
Ezután adjuk hozzá a fűszereket. Mindent alaposan keverjünk össze.
3. Lépés
2. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket és a babot, keverjük össze újra.
4. Lépés
3. Óbólével felöntjük az éjféli levest és körülbelül 40 percig főzzük.
5. Lépés
A kész levest petrezselyemmel díszítse és éjféli partin szolgálja fel
Sajnos nem tudom, milyen mértékegység az 1 can, és azt sem, hogy mi az az"óbólé". Megmondaná valaki?