HIRDETŐ

Forrás: Pixabay : kalhh

Éjféli leves

Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g darált hús Hozzáadott
  • 2 Darab hagyma Hozzáadott
  • 2 Darab gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 konzerv darabos paradicsom Hozzáadott
  • 1 konzerva Kukorica Hozzáadott
  • 1 konzerva vörösbab Hozzáadott
  • 500 ml marhahúsleves Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Paprika Hozzáadott
  • 1 Teáskanál cayenne-i bors Hozzáadott
  • 1 Teáskanál kömény Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 Splash tabasco Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Hozzáadott
  • 1 csipetnyi bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

1. A húsleveshez először pirítsuk meg a darált húst olajban egy fazékban.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a fűszereket. Mindent alaposan keverjünk össze.

3. Lépés

2. Ezután adjuk hozzá a zöldségeket és a babot, keverjük össze újra.

4. Lépés

3. Óbólével felöntjük az éjféli levest és körülbelül 40 percig főzzük.

5. Lépés

A kész levest petrezselyemmel díszítse és éjféli partin szolgálja fel

Hozzászólások (1)

eezsebike6 2024. 07. 29.

Sajnos nem tudom, milyen mértékegység az 1 can, és azt sem, hogy mi az az"óbólé". Megmondaná valaki?

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új