HIRDETŐ

Forrás: FB: Prešporský fajnšmeker

Gyors pudingos desszert

Recept egy ultra gyors pudingos és eperes desszerthez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Gyakran

  • 250 g Simliszt Hozzáadott
  • 125 g Cukor Hozzáadott
  • 125 g Eszkozok Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 12 db szódabikarbóna Hozzáadott

Puding

  • 1 csomagolás vaníliapuding Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • 2 EK cukor Hozzáadott

Eper

  • 500 g Eper Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180 fokra és készítse elő a sütőformát. Keverje össze a tésztához szükséges összetevőket, és gyúrjon sima tésztát. Nyújtsa ki a tésztát és helyezze a formába.

2. Lépés

Melegítse fel a tejet, a cukrot és adjon hozzá pudingot közepes hőmérsékleten. Főzzük a csomagoláson található utasítások szerint, amíg besűrűsödik. Az még forró pudingot öntsük a tésztára a formában.

3. Lépés

A szamócákat megmossuk, eltávolítjuk a szárat és félbevágjuk. Ráhelyezzük őket a pudingréteg tetejére.

4. Lépés

A tortát előmelegített sütőben sütjük 20 percig, vagy amíg az tészta aranybarna nem lesz. Tálalás előtt hagyjuk a tortát teljesen kihűlni.

HIRDETŐ

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Gyors pudingos desszert

Recept egy ultra gyors pudingos és eperes desszerthez.

60
Percek
8
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180 fokra és készítse elő a sütőformát. Keverje össze a tésztához szükséges összetevőket, és gyúrjon sima tésztát. Nyújtsa ki a tésztát és helyezze a formába.

2. Lépés

Melegítse fel a tejet, a cukrot és adjon hozzá pudingot közepes hőmérsékleten. Főzzük a csomagoláson található utasítások szerint, amíg besűrűsödik. Az még forró pudingot öntsük a tésztára a formában.

3. Lépés

A szamócákat megmossuk, eltávolítjuk a szárat és félbevágjuk. Ráhelyezzük őket a pudingréteg tetejére.

4. Lépés

A tortát előmelegített sütőben sütjük 20 percig, vagy amíg az tészta aranybarna nem lesz. Tálalás előtt hagyjuk a tortát teljesen kihűlni.

Hozzávalók
Gyakran
250 g
Simliszt
125 g
Cukor
125 g
Eszkozok
1 db
tojás
12 db
szódabikarbóna
Puding
1 csomagolás
vaníliapuding
500 ml
tej
2 EK
cukor
Eper
500 g
Eper