HIRDETŐ

Forrás: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Hideg karfiol saláta

Ez a hideg karfiolsaláta tökéletes köret húsételekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db karfiol Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 4 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • 2 EK Almaecet Hozzáadott
  • 1 EK méz Hozzáadott
  • 1 EK Mustár Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tisztítsuk meg a karfiolt, és vágjuk kisebb virágokra. Ezután tegyük sós forrásban lévő vízbe, és főzzük kb. 5 percig, hogy ropogós maradjon.

2. Lépés

Tisztítsa meg a paprikát és a hagymát, és vágja őket kisebb darabokra. Tisztítsuk meg és zúzzuk össze a fokhagymát.

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze az apróra vágott zöldségeket, először a karfiolt, majd a paprikát és a hagymát.

4. Lépés

Egy kisebb tálban készítse el az öntetet a maradék hozzávalókból - olívaolaj, almaecet, só, bors, méz és mustár -. Keverje össze az egészet jól.

5. Lépés

Öntse a vinaigrette-et a nagy tálban lévő zöldségekre, és alaposan keverje össze, hogy a vinaigrette minden zöldséget bevonjon.

6. Lépés

A kész salátát legalább egy órán át hagyja állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Tálaljuk a salátát hűtve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új