HIRDETŐ

Forrás: pixelshot from Canva

Hideg uborkaleves

Ez a frissítő leves tökéletes a forró nyári napokon. Tele van ízekkel és nagyon könnyű elkészíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Uborkák Hozzáadott
  • 2 db vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 500 ml joghurt Hozzáadott
  • 1 db Citrom Hozzáadott
  • kapor Hozzáadott
  • 2 TK só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Meghámozzuk a uborkát, hagymát és fokhagymát. A uborkát lereszeljük, a hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

2. Lépés

A turmixgépbe reszelt uborkát, vágott hagymát és fokhagymát adunk. Hozzáadjuk a joghurtot, a sót, a fűszereket és a lime levet. Mindent jól összeturmixolunk.

3. Lépés

Hozzáadjuk az aprított kapor, majd újra alaposan összekeverjük.

4. Lépés

A levest hidegen szolgáljuk fel, uborkadarabokkal és kaporral díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új