HIRDETŐ
Forrás: HandmadePictures from Getty Images
Málnaszörp nyersen ahogy andi készíti
Egy frissítő, természetes ital, amely egyszerűen elkészíthető és tele van ízzel. A nyers málnaszörp egy hűsítő ital a forró nyári napokra és tökéletes összetevő lehet alkoholos és alkoholmentes koktélokhoz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
- 500 g málna
- 500 g cukor
- 1 Csomag citromsav
- 1 l víz
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A málnát áztassuk be hideg vízben, majd alaposan mossuk meg.
2. Lépés
Egy nagy edényben öntsük össze a málnát, a cukrot, a citromsavat és a vizet.
3. Lépés
Keverjük jól össze az összetevőket, hogy a cukor teljesen feloldódjon.
4. Lépés
Hagyjuk állni a keveréket hűvös helyen, fedő alatt, körülbelül 24 órán át.
5. Lépés
Az összeállt szörpöt szűrjük le, majd töltsük sterilizált üvegekbe. A végén zárjuk le őket.
6. Lépés
Hűvös helyen tároljuk.