HIRDETŐ

Párizsi krém házilag

Egy finom, krémes és könnyen elkészíthető húsos szendvicskrém, amelynek íze és textúrája ragyogóan harmonizál egy-egy friss zöldséggel töltött szendvicsben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 250 g párizsi felvágott Hozzáadott
  • 250 g tejföl Hozzáadott
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 Közepes hagyma, felaprítva Hozzáadott
  • 1 teáskanál Mustár Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A felaprított párizsi felvágottat daráljuk át, vagy vágjuk apró kockákra.

2. Lépés

A habosra kevert tejfölbe adjuk hozzá a reszelt sajtot, a felaprított hagymát, a mustárt és a paprikát, majd alaposan keverjük össze.

3. Lépés

Adjuk hozzá a már apróra vágott párizsit, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Az elkészült krémet hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy az ízek és az állag összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új