HIRDETŐ

Párizsi krém házilag

Egy finom, krémes és könnyen elkészíthető húsos szendvicskrém, amelynek íze és textúrája ragyogóan harmonizál egy-egy friss zöldséggel töltött szendvicsben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 250 g párizsi felvágott Hozzáadott
  • 250 g tejföl Hozzáadott
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 Közepes hagyma, felaprítva Hozzáadott
  • 1 teáskanál Mustár Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A felaprított párizsi felvágottat daráljuk át, vagy vágjuk apró kockákra.

2. Lépés

A habosra kevert tejfölbe adjuk hozzá a reszelt sajtot, a felaprított hagymát, a mustárt és a paprikát, majd alaposan keverjük össze.

3. Lépés

Adjuk hozzá a már apróra vágott párizsit, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Az elkészült krémet hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy az ízek és az állag összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek