HIRDETŐ
Párizsi krém házilag
Egy finom, krémes és könnyen elkészíthető húsos szendvicskrém, amelynek íze és textúrája ragyogóan harmonizál egy-egy friss zöldséggel töltött szendvicsben.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 250 g párizsi felvágott
- 250 g tejföl
- 100 g reszelt sajt
- 1 Közepes hagyma, felaprítva
- 1 teáskanál Mustár
- 1 teáskanál Paprika
- só és bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A felaprított párizsi felvágottat daráljuk át, vagy vágjuk apró kockákra.
2. Lépés
A habosra kevert tejfölbe adjuk hozzá a reszelt sajtot, a felaprított hagymát, a mustárt és a paprikát, majd alaposan keverjük össze.
3. Lépés
Adjuk hozzá a már apróra vágott párizsit, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
4. Lépés
Az elkészült krémet hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy az ízek és az állag összeérjenek.