HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Száraz bableves füstölt hússal

Ízletes és tápláló leves, tökéletes a hideg napokra. A bab, a füstölt hús és a zöldségek tökéletes kombinációt alkotnak, amely biztosan örömet okoz ízlelőbimbóinak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Bab Hozzáadott
  • 200 g füstölt hús Hozzáadott
  • 2 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 darab Pasztinák Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes szükséges hozzávalót.

2. Lépés

Áztassa be a babot éjszaka.

3. Lépés

Tisztítsa meg a zöldséget és vágja darabokra.

4. Lépés

Vágja kockákra a sült húst.

5. Lépés

Pirítsa meg a pörkölt hagymát és fokhagymát a serpenyőben.

6. Lépés

Tegye be a babot, a füstölt húst, a felvágott zöldséget, a pirított hagymát fokhagymával egy nagy fazékba, és öntse fel vízzel.

7. Lépés

A levest körülbelül 1 óra 30 percig főzzük mérsékelt tűzön. Szükség esetén adj hozzá vizet.

8. Lépés

Ízesítse a levest ízlés szerint sóval és fűszerekkel.

9. Lépés

Tálalja fel a kész levest melegen, friss kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új