HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Száraz bableves füstölt hússal

Ízletes és tápláló leves, tökéletes a hideg napokra. A bab, a füstölt hús és a zöldségek tökéletes kombinációt alkotnak, amely biztosan örömet okoz ízlelőbimbóinak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Bab Hozzáadott
  • 200 g füstölt hús Hozzáadott
  • 2 darab sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 darab Pasztinák Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Készítse elő az összes szükséges hozzávalót.

2. Lépés

Áztassa be a babot éjszaka.

3. Lépés

Tisztítsa meg a zöldséget és vágja darabokra.

4. Lépés

Vágja kockákra a sült húst.

HIRDETŐ
5. Lépés

Pirítsa meg a pörkölt hagymát és fokhagymát a serpenyőben.

6. Lépés

Tegye be a babot, a füstölt húst, a felvágott zöldséget, a pirított hagymát fokhagymával egy nagy fazékba, és öntse fel vízzel.

7. Lépés

A levest körülbelül 1 óra 30 percig főzzük mérsékelt tűzön. Szükség esetén adj hozzá vizet.

8. Lépés

Ízesítse a levest ízlés szerint sóval és fűszerekkel.

HIRDETŐ
9. Lépés

Tálalja fel a kész levest melegen, friss kenyérrel.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Száraz bableves füstölt hússal

Ízletes és tápláló leves, tökéletes a hideg napokra. A bab, a füstölt hús és a zöldségek tökéletes kombinációt alkotnak, amely biztosan örömet okoz ízlelőbimbóinak.

90
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Készítse elő az összes szükséges hozzávalót.

2. Lépés

Áztassa be a babot éjszaka.

3. Lépés

Tisztítsa meg a zöldséget és vágja darabokra.

4. Lépés

Vágja kockákra a sült húst.

5. Lépés

Pirítsa meg a pörkölt hagymát és fokhagymát a serpenyőben.

6. Lépés

Tegye be a babot, a füstölt húst, a felvágott zöldséget, a pirított hagymát fokhagymával egy nagy fazékba, és öntse fel vízzel.

7. Lépés

A levest körülbelül 1 óra 30 percig főzzük mérsékelt tűzön. Szükség esetén adj hozzá vizet.

8. Lépés

Ízesítse a levest ízlés szerint sóval és fűszerekkel.

9. Lépés

Tálalja fel a kész levest melegen, friss kenyérrel.

Hozzávalók
300 g
Bab
200 g
füstölt hús
2 darab
sárgarépa
1 darab
Petrezselyem
1 darab
Pasztinák
1 darab
The Onion
2 darab
fokhagyma
1 l
víz