HIRDETŐ
Forrás: FB: Varenie je radosť.
Száraz bableves füstölt hússal
Ízletes és tápláló leves, tökéletes a hideg napokra. A bab, a füstölt hús és a zöldségek tökéletes kombinációt alkotnak, amely biztosan örömet okoz ízlelőbimbóinak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 300 g Bab
- 200 g füstölt hús
- 2 darab sárgarépa
- 1 darab Petrezselyem
- 1 darab Pasztinák
- 1 darab The Onion
- 2 darab fokhagyma
- 1 l víz
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Készítse elő az összes szükséges hozzávalót.
2. Lépés
Áztassa be a babot éjszaka.
3. Lépés
Tisztítsa meg a zöldséget és vágja darabokra.
4. Lépés
Vágja kockákra a sült húst.
5. Lépés
Pirítsa meg a pörkölt hagymát és fokhagymát a serpenyőben.
6. Lépés
Tegye be a babot, a füstölt húst, a felvágott zöldséget, a pirított hagymát fokhagymával egy nagy fazékba, és öntse fel vízzel.
7. Lépés
A levest körülbelül 1 óra 30 percig főzzük mérsékelt tűzön. Szükség esetén adj hozzá vizet.
8. Lépés
Ízesítse a levest ízlés szerint sóval és fűszerekkel.
9. Lépés
Tálalja fel a kész levest melegen, friss kenyérrel.