HIRDETŐ

Forrás: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek

Szoljanka Leves

Hagyományos orosz étel, mely számtalan variációval rendelkezik. Húsok, kolbászok, savanyúságok és friss zöldségek leves formájában tálalva. Ideális ebéd vagy vacsora.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g marhahús Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 3 ks burgonya Hozzáadott
  • 200 g csiperkegomba Hozzáadott
  • 200 g Uborka savanyúság Hozzáadott
  • 1 node Petróleumlevél Hozzáadott
  • 2 ek paradicsompüré Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Vágja kis kockára a húst, a hagymát, a sárgarépát, a burgonyát, a gombát és a savanyú uborkát. Hagyja őket félre.

2. Lépés

Egy nagy lábasban tegye a húst, a hagymát, a petruskát, sót és borsot, majd öntse le vízzel. Főzze 40 percig alacsony lángon.

3. Lépés

Adjuk hozzá a sárgarépát, a burgonyát és a gombát a leveshez. Főzze további 15 percig.

4. Lépés

Vegye ki a petruskát a levesből és adjuk hozzá a paradicsompürét és a savanyú uborkát. Főzze 5 percig.

5. Lépés

Tálalja a levest forrón, frissen vágott petrezselyemmel megszórva. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új