HIRDETŐ

Forrás: FB: Mit főzzek ma, receptek és ötletek

Szoljanka Leves

Hagyományos orosz étel, mely számtalan variációval rendelkezik. Húsok, kolbászok, savanyúságok és friss zöldségek leves formájában tálalva. Ideális ebéd vagy vacsora.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g marhahús Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 3 ks burgonya Hozzáadott
  • 200 g csiperkegomba Hozzáadott
  • 200 g Uborka savanyúság Hozzáadott
  • 1 node Petróleumlevél Hozzáadott
  • 2 ek paradicsompüré Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk bors Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Vágja kis kockára a húst, a hagymát, a sárgarépát, a burgonyát, a gombát és a savanyú uborkát. Hagyja őket félre.

2. Lépés

Egy nagy lábasban tegye a húst, a hagymát, a petruskát, sót és borsot, majd öntse le vízzel. Főzze 40 percig alacsony lángon.

3. Lépés

Adjuk hozzá a sárgarépát, a burgonyát és a gombát a leveshez. Főzze további 15 percig.

4. Lépés

Vegye ki a petruskát a levesből és adjuk hozzá a paradicsompürét és a savanyú uborkát. Főzze 5 percig.

HIRDETŐ
5. Lépés

Tálalja a levest forrón, frissen vágott petrezselyemmel megszórva. Jó étvágyat!

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Szoljanka Leves

Hagyományos orosz étel, mely számtalan variációval rendelkezik. Húsok, kolbászok, savanyúságok és friss zöldségek leves formájában tálalva. Ideális ebéd vagy vacsora.

90
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Vágja kis kockára a húst, a hagymát, a sárgarépát, a burgonyát, a gombát és a savanyú uborkát. Hagyja őket félre.

2. Lépés

Egy nagy lábasban tegye a húst, a hagymát, a petruskát, sót és borsot, majd öntse le vízzel. Főzze 40 percig alacsony lángon.

3. Lépés

Adjuk hozzá a sárgarépát, a burgonyát és a gombát a leveshez. Főzze további 15 percig.

4. Lépés

Vegye ki a petruskát a levesből és adjuk hozzá a paradicsompürét és a savanyú uborkát. Főzze 5 percig.

5. Lépés

Tálalja a levest forrón, frissen vágott petrezselyemmel megszórva. Jó étvágyat!

Hozzávalók
500 g
marhahús
2 ks
hagyma
2 ks
sárgarépa
3 ks
burgonya
200 g
csiperkegomba
200 g
Uborka savanyúság
1 node
Petróleumlevél
2 ek
paradicsompüré
1 tk
1 tk
bors