HIRDETŐ

Forrás: zeleno from Getty Images Pro

Tejfelben főtt karfiol leves

A tejfelben főtt karfiol leves egyszerű elkészíteni, és gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db karfiol Hozzáadott
  • 12 l tej Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 1 kanál Hozzáadott
  • 12 kanál Fekete bors Hozzáadott
  • 2 kanalak vaj Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket. Ossza fel a karfiolt rózsákra, a répát és a hagymát szeletekre vágja, a fokhagymát finomra vágja.

2. Lépés

Olvaszd fel a vajat az edényben, adj hozzá hagymát, répát, fokhagymát és babérlevelet. Párold, amíg a zöldség aranyszínűvé nem válik.

3. Lépés

Adja hozzá a karfiolt, sót és borsot. Keverje össze és adjon hozzá tejet. Főzzük 15-20 percig, amíg a karfiol meg nem puhul.

4. Lépés

Távolítsa el a babérlevelet, és merülőmixer segítségével turmixolja simára a levest.

HIRDETŐ
5. Lépés

Ízesítse meg a levest sóval és fűszerekkel igény szerint, mielőtt tálalja. Adhat hozzá egy evőkanál tejszínt a tetejére egy extra krémes textúráért.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Tejfelben főtt karfiol leves

A tejfelben főtt karfiol leves egyszerű elkészíteni, és gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.

30
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket. Ossza fel a karfiolt rózsákra, a répát és a hagymát szeletekre vágja, a fokhagymát finomra vágja.

2. Lépés

Olvaszd fel a vajat az edényben, adj hozzá hagymát, répát, fokhagymát és babérlevelet. Párold, amíg a zöldség aranyszínűvé nem válik.

3. Lépés

Adja hozzá a karfiolt, sót és borsot. Keverje össze és adjon hozzá tejet. Főzzük 15-20 percig, amíg a karfiol meg nem puhul.

4. Lépés

Távolítsa el a babérlevelet, és merülőmixer segítségével turmixolja simára a levest.

5. Lépés

Ízesítse meg a levest sóval és fűszerekkel igény szerint, mielőtt tálalja. Adhat hozzá egy evőkanál tejszínt a tetejére egy extra krémes textúráért.

Hozzávalók
1 db
karfiol
12 l
tej
2 db
sárgarépa
1 db
The Onion
2 db
fokhagyma
1 db
babérlevél
1 kanál
12 kanál
Fekete bors
2 kanalak
vaj