:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/r7BFhlvsyDGmvzoTFEZG/a6eaccb4ba7e64cf235be241503ecb.png)
Tejszín nélküli borsóleves
Ez egy ízletes és tápláló leves, amely ideális azok számára, akik egészségesebb alternatívát részesítenek előnyben a hagyományos receptekhez képest. A hozzáadott tejszín nélkül ez a leves könnyebb, de ugyanúgy ízgazdag.
Hozzávalók
- 1 db The Onion
- 2 db sárgarépa
- 1 db Petrezselyem
- 300 g borsó
- 11⁄2 l víz
- 2 db babérlevél
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
Tápértékek és ár
Eljárás
Hámozzuk meg a hagymát, a répát és a petrezselymet, majd vágjuk apróra.
Aranybarnára pirítjuk a hagymát a serpenyőben.
Hozzáadjuk a szeletelt répát és a petrezselymet, néhány percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, babérlevelet, sót és borsot, felöntjük vízzel és körülbelül 20 percig főzzük, amíg a zöldségek és a borsó meg nem puhulnak.
Az levest simára keverjük és felszolgáljuk. Jó étvágyat!
Oszd meg a receptet másokkal
Reels
ÚjA legújabb receptek
A legújabb receptek
Reels
ÚjKedvenc receptek
Top kategóriák
Tejszín nélküli borsóleves
Ez egy ízletes és tápláló leves, amely ideális azok számára, akik egészségesebb alternatívát részesítenek előnyben a hagyományos receptekhez képest. A hozzáadott tejszín nélkül ez a leves könnyebb, de ugyanúgy ízgazdag.
Hámozzuk meg a hagymát, a répát és a petrezselymet, majd vágjuk apróra.
Aranybarnára pirítjuk a hagymát a serpenyőben.
Hozzáadjuk a szeletelt répát és a petrezselymet, néhány percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, babérlevelet, sót és borsot, felöntjük vízzel és körülbelül 20 percig főzzük, amíg a zöldségek és a borsó meg nem puhulnak.
Az levest simára keverjük és felszolgáljuk. Jó étvágyat!
Hogyan készítetted ezt a receptet?