HIRDETŐ

Tejszín nélküli borsóleves

Ez egy ízletes és tápláló leves, amely ideális azok számára, akik egészségesebb alternatívát részesítenek előnyben a hagyományos receptekhez képest. A hozzáadott tejszín nélkül ez a leves könnyebb, de ugyanúgy ízgazdag.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 300 g borsó Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • 2 db babérlevél Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát, a répát és a petrezselymet, majd vágjuk apróra.

2. Lépés

Aranybarnára pirítjuk a hagymát a serpenyőben.

3. Lépés

Hozzáadjuk a szeletelt répát és a petrezselymet, néhány percig pirítjuk.

4. Lépés

Hozzáadjuk a borsót, babérlevelet, sót és borsot, felöntjük vízzel és körülbelül 20 percig főzzük, amíg a zöldségek és a borsó meg nem puhulnak.

HIRDETŐ
5. Lépés

Az levest simára keverjük és felszolgáljuk. Jó étvágyat!

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Tejszín nélküli borsóleves

Ez egy ízletes és tápláló leves, amely ideális azok számára, akik egészségesebb alternatívát részesítenek előnyben a hagyományos receptekhez képest. A hozzáadott tejszín nélkül ez a leves könnyebb, de ugyanúgy ízgazdag.

30
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát, a répát és a petrezselymet, majd vágjuk apróra.

2. Lépés

Aranybarnára pirítjuk a hagymát a serpenyőben.

3. Lépés

Hozzáadjuk a szeletelt répát és a petrezselymet, néhány percig pirítjuk.

4. Lépés

Hozzáadjuk a borsót, babérlevelet, sót és borsot, felöntjük vízzel és körülbelül 20 percig főzzük, amíg a zöldségek és a borsó meg nem puhulnak.

5. Lépés

Az levest simára keverjük és felszolgáljuk. Jó étvágyat!

Hozzávalók
1 db
The Onion
2 db
sárgarépa
1 db
Petrezselyem
300 g
borsó
112 l
víz
2 db
babérlevél
1 teáskanál
1 teáskanál
őrölt fekete bors