HIRDETŐ

Forrás: sonda-stefans-images from Canva

Tormakrém

A legjobb tormamártás marhahúshoz és galuskához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 3 kanalak reszelt torma Hozzáadott
  • 2 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 1 Kanál sima liszt speciális Hozzáadott
  • 500 ml Tej Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 evőkanál cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tegyél 500 ml tejet a fazékba és hagyd, hogy felmelegedjen. Ezután tedd félre.

2. Lépés

Hámozza meg és vágja fel a hagymát. Melegítsen 2 evőkanál vajat a serpenyőben, és pirítsa meg a hagymát aranybarnára.

3. Lépés

Adj hozzá 3 evőkanál reszelt friss tormát a hagymához, és hagyd pirulni kb. 2 percig.

4. Lépés

Adjunk hozzá 1 kanál sima lisztet, és főzzük együtt kb. 2 percig.

5. Lépés

Fokozatosan adjon hozzá melegített tejet, és állandó keverés mellett hagyja a mártásnak a szükséges állagúra sűrűsödni.

6. Lépés

Ízesítse meg a mártást sóval, fűszerekkel és egy kanál cukorral.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új