HIRDETŐ
Forrás: sonda-stefans-images from Canva
Tormakrém
A legjobb tormamártás marhahúshoz és galuskához.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 db The Onion
- 3 kanalak reszelt torma
- 2 evőkanál vaj
- 1 Kanál sima liszt speciális
- 500 ml Tej
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- 1 evőkanál cukor
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Tegyél 500 ml tejet a fazékba és hagyd, hogy felmelegedjen. Ezután tedd félre.
2. Lépés
Hámozza meg és vágja fel a hagymát. Melegítsen 2 evőkanál vajat a serpenyőben, és pirítsa meg a hagymát aranybarnára.
3. Lépés
Adj hozzá 3 evőkanál reszelt friss tormát a hagymához, és hagyd pirulni kb. 2 percig.
4. Lépés
Adjunk hozzá 1 kanál sima lisztet, és főzzük együtt kb. 2 percig.
5. Lépés
Fokozatosan adjon hozzá melegített tejet, és állandó keverés mellett hagyja a mártásnak a szükséges állagúra sűrűsödni.
6. Lépés
Ízesítse meg a mártást sóval, fűszerekkel és egy kanál cukorral.