HIRDETŐ

Zöldbableves

Gyors savanyú zöldbab leves.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csésze Nagy zöld bab Hozzáadott
  • 4 kisebb burgonya Hozzáadott
  • babérlevél Hozzáadott
  • Fűszerek Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 1 tk Piros édes paprika Hozzáadott
  • 250 ml édes krém Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott
  • fokhagyma Hozzáadott
  • sima liszt speciális Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

A babot edénybe tesszük, vízzel leöntjük, babérlevéllel, sóval, borssal és áttört fokhagymával fűszerezzük.

2. Lépés

Körülbelül 15 percig főzzük. Közben egy tálban keverjük össze a tejszínt egy kis liszttel és piros őrölt paprikával.

3. Lépés

Ezt a keveréket hozzáadjuk a leveshez és tovább főzzük legalább 10 percig. Végül ízesítjük ecettel, szükség esetén sóval. Ha szereted a kapor, a főzés végén hozzáadhatod.

4. Lépés

Szolgáljuk kenyérrel. Jó étvágyat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új