Sertéscomb

Sertéscomb - ízletes és egyszerű receptek

27 receptek

Íme! Ezek a receptjeink a Sertéscomb kategóriából – sokféle alkalomhoz. Próbáld ki ezt a %recipes Count% recept egyikét még ma. A Sertéscomb kategória receptjeinek elkészítésére szánt idő 5 - 360 perc, az eljárás nehézségétől függően. Ha nem tudsz választani a sok recept közül, akkor ne hagyd ki ezeket a közkedvelt és népszerű recepteket - Húsos rakott zöldbab, Házias bakonyi sertésragu, Debreceni aprópecsenye ha valami ízleteset szeretnénk ebédre, Bográcsos babgulyás.

Sertésszelet gombával és káposztával

Vlado Müller színész receptje. Sokszor elkészítettem már, nálunk nagy kedvenc. Egy kis borral kísérve, mennyei étek.

Sertés pörkölt

A mi kedvenc sertés pörköltünk
TASTElist
TASTElist
Kotozott sonka
Fotó recept

Kotozott sonka

Minőségi szárított sonka, amit rövid idő alatt otthon készíthetünk el.

Rakott zöldbab hússal

A rakott zöldbab hússal egy hagyományos magyar étel, amely tele van ízekkel és tápanyagokkal. A ropogós zöldbab és a szaftos hús tökéletes kombinációja egy kiadós hétvégi ebédhez.

Zöldborsós sertésszelet

A húst megmossuk, megszárítjuk és kockákra vágjuk. Felhevítjük a zsírt és megpirítjuk rajta a húst, majd hozzáadjuk a felvágott hagymát és pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az összes fűszert. Fokozatosan öntözzük fel vízzel és puhára pároljuk. Nagyszerű rizzsel, sültkrumplival vagy krumplipürével.

Sertésszelet borsos

Hagyományos lengyel étel, mely mindig népszerű. A jól főzött és jól fűszerezett sertésszeletek igazi kényeztetés a gasztronómiai ízlésnek.

Tepsis sertéscomb krumplival

Ez egy igazi hagyományos magyar étel megalkotásához nyújt segítséget, melyben a szaftos sertéshús és a roppanós, sült krumplik együtt teszik káprázatossá az étkezést.

Sült sertéshús vörös káposztával

Finom sertéssült receptje vöröskáposztával.

Ropogós sertéscomb sütőben sütve

Ennek a sertéscombsültnek a ropogós aranyszínű külseje és zsenge belseje, valamint az ízek összetettsége mindig is nagy sikert aratott.

Kellemes hétvégi Gombás sertéspörkölt

A Gombás sertéspörkölt kiváló választás lehet egy kellemes hétvégi ebédre vagy vacsorára. Finom, húsos és ízletes fogás, ami garantáltan az egész család kedvence lesz. Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető.

Eszterházy tokány

Az Eszterházy tokány egy magyar húsból készült, krémes, erős tüzön gyorsan elkészülő étel.

Borsos tokány

A Borsos tokány a klasszikus magyar konyha egyik jellegzetes étele. Az étel jellegzetessége az erőteljes jó magyaros fűszerezés és a hosszú, lassú főzés, melynek köszönhetően az ízek mindig harmónikusak és igazán szaftos, roppanós húsokat készíthetünk belőle.

Sertéscomb gulyás

Egy klasszikus sertéscombgulyás receptje, amelyet még egy kezdő is el tud készíteni.

Vegyes vágott

Az ízletes és laktató étel előnye, hogy többféle húsból is készíthető, így mindenki a saját ízlése szerint variálhatja.

Hagyományos Babgulyás magyarosan

A babgulyás magyaros a hagyományos magyar konyha fontos része, amely a pörkölt és a húsleves kombinációjaként van tálalva. Vegyes zöldségek, bab, fokhagyma és sertéshús párosul kellemes paprika és paradicsom alapú mártással, amely tüzelő hangulatot ad a hideg, ködös napokban.

Karakteres Babgulyás Sertéscombból

A babgulyás egy nagyon népszerű és ízletes magyar étel, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, fűszerekkel és babonzervvel ízesítve.
HIRDETŐ

Legújabb szórólapok