HIRDETŐ
Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=1BUM7suut7Q&ab_channel=Nosalty
Debreceni aprópecsenye ha valami ízleteset szeretnénk ebédre
Szuper recept, próbáljátok ki!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 Fej vöröshagyma
- 60 dkg sertéscomb
- pirospaprika
- 3 ks fehér paprika
- 3 ks paradicsom
- só
- bors
- 2 pár debreceni
- olaj
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Ha már levet engedett, akkor fedő alatt, alacsony tűzön főzzük. Ha elfőtte a levét, adjunk hozzá egy kevés vizet. Fél órát főzzük, közben sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg pirospaprikával.
2. Lépés
Ezután belerakjuk a felszeletelt paprikát, a megpucolt, és felkarikázott paradicsomot, és tovább főzzük.
3. Lépés
Egy serpenyőbe öntsünk egy kevés olajat, és pirítsuk meg rajta a felkarikázott debreceni kolbászt. Ha már a hús megpuhult és jó sok levet engedtek a zöldségek, akkor adjuk hozzá a kolbászkarikákat, keverjünk egyet rajta, és már készen is van. Jó étvágyat!