HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)
Zöldséges párolt borjú
Előkészítési lépés 0: Olajon megpároljuk a hagymát. Hozzáadjuk a felvágott húst, fűszereket és felöntjük vízzel. Puhára pároljuk. Ezután hozzáadjuk a zöldséget, a paradicsompürét és főzzük, amíg minden megpuhul. Végül hozzáadjuk a tejszínt és hagyjuk felmelegedni.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 200 g borjúhús
- 100 g répa
- 50 g Petrezselyem
- 100 ml Főzésre tekert
- 2 kanalak Paradicsompüré
- só
- Fekete bors
- olaj
- The Onion
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
Futtatunk egy hagymát olajban. Hozzáadjuk a feldarabolt húst, fűszereket és felöntjük vízzel. Puhára pároljuk. Ezután hozzáadjuk a zöldségeket, a paradicsompürét és főzzük, amíg minden megpuhul. Végül hozzáadjuk a tejszínt és hagyjuk, hogy felforraljon.