HIRDETŐ

Forrás: MSPhotographic from Getty Images

Burgonyapüré hússal

Egyszerű és ízletes burgonyapüré receptje pulykahússal, amely egy órán belül az asztalra kerül.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Törökország Mellek Hozzáadott
  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 1 csésze Tej Hozzáadott
  • 4 kanalak Vaj Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 150 ml Főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

55 perc.
1. Lépés

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk, és egy lábasba tesszük vízzel. Adjunk a vízhez egy kevés sót, és főzzük addig, amíg a burgonya megpuhul.

2. Lépés

Tisztítsa meg a pulykacombokat, és vágja kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a feldarabolt húst. Közepes lángon pirítsa aranyszínűre. A húsnak jól átsültnek kell lennie, mivel ez adja az étel kiváló ízét.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Sóval és borssal fűszerezzük. Öntsünk hozzá egy kevés vizet, és fedő alatt pároljuk kb. 20 percig.

4. Lépés

Amikor a burgonya megpuhult, öntsük le a vizet, adjuk hozzá a tejet, a vajat és a főzőtejszínt, majd pürésítsük a burgonyát.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek