HIRDETŐ

Forrás: MSPhotographic from Getty Images

Burgonyapüré hússal

Egyszerű és ízletes burgonyapüré receptje pulykahússal, amely egy órán belül az asztalra kerül.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Törökország Mellek Hozzáadott
  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 1 csésze Tej Hozzáadott
  • 4 kanalak Vaj Hozzáadott
  • Só, fekete bors Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 150 ml Főzőtejszín Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

55 perc.
1. Lépés

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk, és egy lábasba tesszük vízzel. Adjunk a vízhez egy kevés sót, és főzzük addig, amíg a burgonya megpuhul.

2. Lépés

Tisztítsa meg a pulykacombokat, és vágja kisebb darabokra. Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a feldarabolt húst. Közepes lángon pirítsa aranyszínűre. A húsnak jól átsültnek kell lennie, mivel ez adja az étel kiváló ízét.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Sóval és borssal fűszerezzük. Öntsünk hozzá egy kevés vizet, és fedő alatt pároljuk kb. 20 percig.

4. Lépés

Amikor a burgonya megpuhult, öntsük le a vizet, adjuk hozzá a tejet, a vajat és a főzőtejszínt, majd pürésítsük a burgonyát.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új