HIRDETŐ
Csirkés gombás rizottó

Csirkés gombás rizottó

Ízletes és könnyen elkészíthető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 310 g Csiperkegombák Hozzáadott
  • 1 db Shallot hagyma Hozzáadott
  • 170 g Cseresznye paradicsom Hozzáadott
  • 600 ml víz Hozzáadott
  • 290 g Rizs Hozzáadott
  • 190 g pulykamell Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Kurkuma Hozzáadott
  • 5 ml olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Olajon megpirítjuk a hagymát és hozzáadjuk a finomra vágott csiperkegombát, együtt pároljuk egy darabig.

2. Lépés

A második fazékban a vízbe főzzük a paradicsomot körülbelül 5-10 percig.

3. Lépés

Egy közepes nagyságú fazekba csöpögtetünk olajat, és megsütjük a finomra vágott pulykamellét, hozzáadjuk a megmosott rizst és továbbra is együtt sütjük.

4. Lépés

Hozzáadjuk az áttört, összemixelt paradicsomot és a párolt csiperkegombát.

5. Lépés

Sózzuk meg, fűszerezzük, adjuk hozzá a maradék vizet és fedjük le.

6. Lépés

Főzésre állítjuk, a tűzhelyet a legkisebbre átállítjuk, finoman keverjük a rizst, majd újra letakarjuk.

7. Lépés

Főzzük meg a rizst, amíg megpuhul.

8. Lépés

Zöldséggel tálaljuk, sajttal megszórva.

9. Lépés

Jó étvágyat 😊

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új