HIRDETŐ

Cukkini Fasírt Sajtos

Ez a Cukkini Fasírt Sajtos egy nagyszerű és egyszerű étel, amely nagyon finom és tápláló. A cukkini levéből és reszelt sajtból álló fasírtok kisütése után ezek a finom fasírtok kívül ropogósak és belül finomak és puhák lesznek. Tökéletes választás azok számára, akik egészséges ételeket szeretnek, de szeretik az édes és fűszeres ízeket is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 Közepes cukkini, reszelve Hozzáadott
  • 12 Csésze reszelt mozzarella sajt Hozzáadott
  • 14 Csésze finomra vágott friss petrezselyem Hozzáadott
  • 2 evőkanál finomra vágott friss bazsalikom levél Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva Hozzáadott
  • 14 Csésze száraz zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 nagy tojás Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A cukkinit reszeljük le és tegyük papírtörlőre, hogy a felesleges nedvesség eltávozzon belőle.

2. Lépés

Egy tálban keverjük össze a reszelt cukkinit, a sajtot, a petrezselymet, a bazsalikomot, a finomra vágott fokhagymát, a száraz zsemlemorzsát, a tojást és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal.

3. Lépés

Készítsünk 8 egyenlő méretű fasírtokat a keverékből.

4. Lépés

Melegítsük fel azajat egy serpenyőben közepes lángon.

5. Lépés

A fasírtokat tegyük a felmelegített olajba és süssük 2-3 percig mindkét oldalukat, amíg kívül ropogós, belül pedig puha és áttetsző lesz.

6. Lépés

Vegyük ki a cukkini fasírtokat a serpenyőből és tegyük őket papírtörlőre, hogy az olaj felesleges része eltávozzon.

7. Lépés

Tálaljuk a cukkini fasírtokat salátával vagy kisütött körettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új