HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Dupla sajtos haburger házilag

Magasan veri az összes gyorséttermes hambit.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 2 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 500 g darált marhahús Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 1 mk fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 mk zárított vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 Csomag lapka cheddar sajt Hozzáadott
  • 1 ks csemegeuborka Hozzáadott
  • ketchup Hozzáadott
  • Mustár Hozzáadott
  • 3 ks szezámmagos hamburgerzsömle Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát félbevágjuk, felszeleteljük majd mikrohullámú sütőben, alacsony fokozaton kb. 8-10 perc alatt dehidratálom. A darált húst sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a fokhagymaport és a szárított vöröshagymát, majd kézzel jól összegyúrjuk.

2. Lépés

A fűszerezett húst hat részre osztjuk, így kb. 7-8 dkg-os húspogácsákat kapunk, és egyenként, sütőpapír között, egy lábas segítségével ujjnyi vastagságúra lapítjuk.

3. Lépés

Egy serpenyőt kevés olajjal felhevítünk és megsütjük rajta a hamburgerpogácsákat. Ezekre kerül egy-egy szelet sajt. A bucikat kettévágjuk, az aljára kerül egy sajtos húspogácsa, erre még egy ebből a gyönyörűségből, majd pár szelet hagyma, és csemegeuborka karika. A bucik kalapjait beborítjuk ketchuppal és mustárral és megkoronázzuk vele a hamburgerünket.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image S.Hanna

Dupla sajtos haburger házilag

Magasan veri az összes gyorséttermes hambit.

30
Percek
3
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

A vöröshagymát félbevágjuk, felszeleteljük majd mikrohullámú sütőben, alacsony fokozaton kb. 8-10 perc alatt dehidratálom. A darált húst sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a fokhagymaport és a szárított vöröshagymát, majd kézzel jól összegyúrjuk.

2. Lépés

A fűszerezett húst hat részre osztjuk, így kb. 7-8 dkg-os húspogácsákat kapunk, és egyenként, sütőpapír között, egy lábas segítségével ujjnyi vastagságúra lapítjuk.

3. Lépés

Egy serpenyőt kevés olajjal felhevítünk és megsütjük rajta a hamburgerpogácsákat. Ezekre kerül egy-egy szelet sajt. A bucikat kettévágjuk, az aljára kerül egy sajtos húspogácsa, erre még egy ebből a gyönyörűségből, majd pár szelet hagyma, és csemegeuborka karika. A bucik kalapjait beborítjuk ketchuppal és mustárral és megkoronázzuk vele a hamburgerünket.

Hozzávalók
2 Fej
vöröshagyma
500 g
darált marhahús
bors
1 mk
fokhagymapor
1 mk
zárított vöröshagyma
1 Csomag
lapka cheddar sajt
1 ks
csemegeuborka
ketchup
Mustár
3 ks
szezámmagos hamburgerzsömle