HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Dupla sajtos haburger házilag

Magasan veri az összes gyorséttermes hambit.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 2 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 500 g darált marhahús Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 1 mk fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 mk zárított vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 Csomag lapka cheddar sajt Hozzáadott
  • 1 ks csemegeuborka Hozzáadott
  • ketchup Hozzáadott
  • Mustár Hozzáadott
  • 3 ks szezámmagos hamburgerzsömle Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát félbevágjuk, felszeleteljük majd mikrohullámú sütőben, alacsony fokozaton kb. 8-10 perc alatt dehidratálom. A darált húst sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a fokhagymaport és a szárított vöröshagymát, majd kézzel jól összegyúrjuk.

2. Lépés

A fűszerezett húst hat részre osztjuk, így kb. 7-8 dkg-os húspogácsákat kapunk, és egyenként, sütőpapír között, egy lábas segítségével ujjnyi vastagságúra lapítjuk.

3. Lépés

Egy serpenyőt kevés olajjal felhevítünk és megsütjük rajta a hamburgerpogácsákat. Ezekre kerül egy-egy szelet sajt. A bucikat kettévágjuk, az aljára kerül egy sajtos húspogácsa, erre még egy ebből a gyönyörűségből, majd pár szelet hagyma, és csemegeuborka karika. A bucik kalapjait beborítjuk ketchuppal és mustárral és megkoronázzuk vele a hamburgerünket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új