HIRDETŐ
Gyors kínai leves

Gyors kínai leves

Kínai savanyú leves - vegán verzió.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Hozzávalók

  • 1 csomagolás Puha tofu Hozzáadott
  • 4 Shiitake gomba Hozzáadott
  • 10 g Fás gombák Júdás füle Hozzáadott
  • 50 g Mung bab hajtások szárítva (áztassa vízbe) Hozzáadott
  • 1 reszelt répa Hozzáadott
  • Chilis olajban párolt bambuszrügyek Hozzáadott
  • 1 tk Fehér bors örlése Hozzáadott
  • 1 ShaoXing borpalack Hozzáadott
  • 3 EK szójaszósz Hozzáadott
  • 1 LP cukor Hozzáadott
  • 0.3 kanalak Gomba fűszer / por / húsleves Hozzáadott
  • 6 Kannák víz plusz több kukoricakeményítő kásához Hozzáadott
  • 2 EK Kukoricakeményítő Hozzáadott
  • 2 kanalak Klasszikus vagy rizsecet Hozzáadott

Egyéb

  • Aprított koriander Hozzáadott
  • Rántott wonton csíkok Hozzáadott
  • szezámolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Egy serpenyőben melegítsünk fel egy kanál olajat, és pirítsuk meg a shitake gombákat reszelt répával, amíg erős aromát nem áraszt.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1
2. Lépés

Ezután adjunk hozzá Judas-szigonyfül gombát, bambuszrügyeket és állandóan kevergetve sütjük.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1
3. Lépés

Adjunk hozzá szójaszószt, húslevest, őrölt fehér borsot, Shaoxing bort, ha szeretnénk, keverjük össze és hagyjuk főzni.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1
4. Lépés

Amikor a levesünk forrni kezd, adjuk hozzá a beáztatott mungóbab csírákat, az aprított tofu-t és a gombafűszert.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1
5. Lépés

Néhány perc múlva lassan hozzáadjuk a leveshez a vízzel kevert keményítőt. Keverjük, amíg be nem sűrűsödik.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1
6. Lépés

A leves szolgáltatásakor ízesítjük ecettel és chili olajjal, szezámolajjal és korianderrel az ízlés szerint.

Gyors kínai leves - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új