HIRDETŐ

Forrás: Pexels

Ízletes, magyaros csirkepörkölt egyszerűen

Tejfölösen, rizzsel, tésztával, nokedlivel vagy kenyérrel mártogatva, a csirkepörköltet nálunk mindenki imádja. Ráadásul még elkészíteni sem nehéz!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 6 ks egész csirkecomb Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 ek zsír Hozzáadott
  • 1 ek fűszerpaprika Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • 2 ks Paprika Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • erőspaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A csirkepörkölt elkészítéséhez először a csirkecombokat megtisztítjuk, alsó és felső részre vágjuk, majd sóval ízesítjük.

2. Lépés

Ezután a hagymát apróra vágjuk, és felhevített zsírban aranysárgára pároljuk.

3. Lépés

A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockára vágott paradicsomot és a paprikát.

4. Lépés

Tegyük vissza a tűzre, és ha elfőtte a levét, adjunk hozzá egy kis vizet.

5. Lépés

Végül a pörköltalaphoz adjuk a csirkecombokat, és rendszeresen adagoljunk hozzá vizet, amíg puhára nem pároljuk.

6. Lépés

Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és paprikával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új