HIRDETŐ

Forrás: FB: Süteményk és ételek

Kaszinótojás recept

Konyhám egyik különlegessége a kaszinótojás. Számtalanszor elkészítettem már, vendégeknek, barátoknak, családi összejövetelekre. Mindig tartogatok a hűtőben pár tojást, a többi hozzávaló pedig mindig a kamrámban lapul.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 10 ks tojás Hozzáadott
  • 1 Csomag majonéz Hozzáadott
  • 1 Csomag Mustár Hozzáadott
  • 1 Csomag vaj Hozzáadott
  • 1 Csomag Petrezselyem Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kezdetnek a tojásokat keményre főzzük. Én mindig helyi gazda tojásait használom, sokkal ízletesebbek. Kb. 10 perc főzés után lehűtjük őket.

2. Lépés

A lehűlt tojásokat megpucoljuk és kettévágjuk. A belső részét - a tojássárgáját - óvatosan eltávolítjuk, vigyázzunk nehogy sérüljenek a fehérek.

3. Lépés

A tojássárgáját majonézzel, mustárral és vajjal keverjük össze. Én mindig a hagyományos, házi készítésű majonézt és mustárt használom. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Az elkészült krémet kanalazzuk vissza a tojásfehérjékbe. Ízlés szerint díszíthetjük petrezselyemmel is.

HIRDETŐ
5. Lépés

Hajlandó vagyok fogadni, hogy a kaszinótojás lesz a party sikerélménye!

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image vedresbogi

Kaszinótojás recept

Konyhám egyik különlegessége a kaszinótojás. Számtalanszor elkészítettem már, vendégeknek, barátoknak, családi összejövetelekre. Mindig tartogatok a hűtőben pár tojást, a többi hozzávaló pedig mindig a kamrámban lapul.

45
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Kezdetnek a tojásokat keményre főzzük. Én mindig helyi gazda tojásait használom, sokkal ízletesebbek. Kb. 10 perc főzés után lehűtjük őket.

2. Lépés

A lehűlt tojásokat megpucoljuk és kettévágjuk. A belső részét - a tojássárgáját - óvatosan eltávolítjuk, vigyázzunk nehogy sérüljenek a fehérek.

3. Lépés

A tojássárgáját majonézzel, mustárral és vajjal keverjük össze. Én mindig a hagyományos, házi készítésű majonézt és mustárt használom. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Az elkészült krémet kanalazzuk vissza a tojásfehérjékbe. Ízlés szerint díszíthetjük petrezselyemmel is.

5. Lépés

Hajlandó vagyok fogadni, hogy a kaszinótojás lesz a party sikerélménye!

Hozzávalók
10 ks
tojás
1 Csomag
majonéz
1 Csomag
Mustár
1 Csomag
vaj
1 Csomag
Petrezselyem
só, bors