HIRDETŐ

Forrás: EzumeImages from Getty Images

Kínai lardon csirkével

Recept finom kínai csirkecsúszdához csirkével, amit akkor főzhetsz, ha megkívánod az ázsiai konyhát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 400 gramm Kínai tészta Hozzáadott
  • 2 db csirkemell Hozzáadott
  • 2 db Sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
  • 200 gramm Wok mix (pl. brokkoli, bambuszrügyek, kukoricabab hüvelyek...) Hozzáadott
  • Szójaszósz Hozzáadott
  • szezámolaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • cayenne-i bors Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Kezdje az összes hozzávaló előkészítésével. Vágjuk a csirkemellet vékony csíkokra, és sózzuk meg.

2. Lépés

Főzzük meg a tésztát a csomagolási utasítás szerint. Javaslom, hogy a forrásban lévő vízhez adjunk egy kis olajat, ez megakadályozza, hogy a tészta összeragadjon.

3. Lépés

Amíg a tészta fő, tegyen egy kis olajat egy serpenyőbe, és tegye bele a csirkemellet. Amikor a hús elkészült, vegyük ki a serpenyőből, és tegyük félre.

4. Lépés

Ugyanebben a serpenyőben adjuk hozzá a reszelt sárgarépát, az apróra vágott paprikát és a wokmixet. Párolja a zöldségeket, amíg kissé megpuhulnak, de még mindig puhák.

5. Lépés

Ezután tegye vissza a csirkét a serpenyőbe, és fűszerezze szójaszósszal és borssal. Én mindig adok hozzá cayenne-i borsot, mert ez ad az ételnek extra csípős ízt.

6. Lépés

Végül keverje a főtt tésztát a kész keverékhez, és főzze az egészet egy ideig együtt.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új