HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: Sabrina_Ripke_Fotografie

Klasszikus Hókifli

A hókifli egy népszerű magyar sütemény, amelyet hagyományosan a karácsonyi időszakban készítenek. Egy omlós, vaníliás cukorral hintett, lekvárral töltött finomság, amit könnyű elkészíteni és mindenki imádja. A következő recepttel tökéletes eredményt érhetsz el.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20

Tésztához

  • 300 g liszt Hozzáadott
  • 200 g vaj Hozzáadott
  • 100 g porcukor Hozzáadott
  • 1 ks tojás sárgája Hozzáadott
  • 10 g sütőpor Hozzáadott
  • 2 Csomag vaníliás cukor Hozzáadott

Töltelékhez

  • 200 g baracklekvár Hozzáadott

Tetejére

  • 1 Csomag vaníliás cukor Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A tészta elkészítése

2. Lépés

2. lépés: A tészta kinyújtása és kiflik formázása

3. Lépés

3. lépés: A kiflik töltése

4. Lépés

4. lépés: A kiflik sütése

HIRDETŐ
5. Lépés

5. lépés: A kiflik vaníliás cukorba forgatása

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image vedresbogi

Klasszikus Hókifli

A hókifli egy népszerű magyar sütemény, amelyet hagyományosan a karácsonyi időszakban készítenek. Egy omlós, vaníliás cukorral hintett, lekvárral töltött finomság, amit könnyű elkészíteni és mindenki imádja. A következő recepttel tökéletes eredményt érhetsz el.

60
Percek
20
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

1. lépés: A tészta elkészítése

2. Lépés

2. lépés: A tészta kinyújtása és kiflik formázása

3. Lépés

3. lépés: A kiflik töltése

4. Lépés

4. lépés: A kiflik sütése

5. Lépés

5. lépés: A kiflik vaníliás cukorba forgatása

Hozzávalók
Tésztához
300 g
liszt
200 g
vaj
100 g
porcukor
1 ks
tojás sárgája
10 g
sütőpor
2 Csomag
vaníliás cukor
Töltelékhez
200 g
baracklekvár
Tetejére
1 Csomag
vaníliás cukor