HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Különleges magyar Sült keszeg

A sült keszeg egy magyar konyha hagyományos ételének tekinthető, és alapja a friss, minőségi keszeg. Az elkészítése egyszerű, de a végeredmény ínycsiklandó. A sült keszeg ideális választás egy gyors és egészséges ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks keszeg Hozzáadott
  • 2 ks citrom Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • olaj a sütéshez Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 ks hagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Először is tisztítsa meg alaposan a halakat, és távolítsa el a belsőségeket.

2. Lépés

Készítsen elő egy tepsit, öntsön bele olajat, majd helyezze bele a halakat.

3. Lépés

Reszelje le a fokhagymát, csepegtessen rá a halakra, majd sózza és borsozza meg őket a saját ízlésének megfelelően.

4. Lépés

Felvágott hagymával és szeletelt citrommal töltse meg a halak hasát.

5. Lépés

Aprítsa fel a petrezselymet, és szórja a halakra.

6. Lépés

Előmelegített sütőben, közepes lángon süssük a halakat kb. 20-30 percig, mindkét oldalukat aranybarnára sütve.

7. Lépés

Tálalja forrón, garnélával és szeletelt citrommal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új