HIRDETŐ

Treska paradicsom pestóval és sült zöldséggel

A halak minőségi fehérjék, értékes ásványi anyagok, fontos nyomelemek és vitaminok forrásai. Pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és ajánlott, hogy legalább kétszer egy héten fogyasszuk őket. Inspiráld magad ezzel a gyors ebéddel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 200 g Eszkozok Hozzáadott
  • 2 EK Paradicsom pesto Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • Fűszerek Hozzáadott
  • Gyökérzöldség Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.

A halat sózzuk, fűszerezzük és mindkét oldalán lisztezzük. Forró növényi olajban sütjük aranybarnára. A kész halhoz lekapcsolt lángnál vajat adunk, amellyel többször meglocsoljuk a húst egy kanállal. A filére továbbá egy kanál paradicsompestót teszünk. Pécsenült gyökérzöldséggel és vajon megpárolt tavaszi zöldséggel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák