:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/FvtvcMbP32zeRYp95oB0/7fa3530999614d211bd47d7e51e0de.jpeg)
Treska paradicsom pestóval és sült zöldséggel
A halak minőségi fehérjék, értékes ásványi anyagok, fontos nyomelemek és vitaminok forrásai. Pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és ajánlott, hogy legalább kétszer egy héten fogyasszuk őket. Inspiráld magad ezzel a gyors ebéddel.
Hozzávalók
- 200 g Eszkozok
- 2 EK Paradicsom pesto
- vaj
- só Fűszerek
- Gyökérzöldség
Tápértékek és ár
Eljárás
A halat sózzuk, fűszerezzük és mindkét oldalán lisztezzük. Forró növényi olajban sütjük aranybarnára. A kész halhoz lekapcsolt lángnál vajat adunk, amellyel többször meglocsoljuk a húst egy kanállal. A filére továbbá egy kanál paradicsompestót teszünk. Pécsenült gyökérzöldséggel és vajon megpárolt tavaszi zöldséggel tálaljuk.
Oszd meg a receptet másokkal
Reels
ÚjA legújabb receptek
A legújabb receptek
Reels
ÚjKedvenc receptek
Top kategóriák
Treska paradicsom pestóval és sült zöldséggel
A halak minőségi fehérjék, értékes ásványi anyagok, fontos nyomelemek és vitaminok forrásai. Pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és ajánlott, hogy legalább kétszer egy héten fogyasszuk őket. Inspiráld magad ezzel a gyors ebéddel.
A halat sózzuk, fűszerezzük és mindkét oldalán lisztezzük. Forró növényi olajban sütjük aranybarnára. A kész halhoz lekapcsolt lángnál vajat adunk, amellyel többször meglocsoljuk a húst egy kanállal. A filére továbbá egy kanál paradicsompestót teszünk. Pécsenült gyökérzöldséggel és vajon megpárolt tavaszi zöldséggel tálaljuk.
Hogyan készítetted ezt a receptet?