HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Legfinomabb lacipecsenye

Lacipecsenye , piaci pecsenye , vásári pecsenye ezeken a néven is ismert lehet nektek ez a kis finomság amit sok szeretettel ajánlok!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 ks sertéstarja szelet Hozzáadott
  • 5 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 10 dkg libazsír vagy a kedvenc zsiradékod Hozzáadott
  • 1 Kanál darált paprikakrém Hozzáadott
  • 1 kis csokor petrezselyem Hozzáadott
  • 1.3 kg burgonya Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • tört színes bors Hozzáadott
  • koriandermag Hozzáadott
  • Édes nemes pirospaprika Hozzáadott
  • őrölt kömény Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Kacsatálban készítjük. Felszeleteljük a fokhagymát, majd mozsárban 1 evőkanál sóval elpépesítjük. Ha kész, áttesszük egy tálba és hozzákeverjük a libazsírt, őrölt köményt, pirospaprikát, darált paprikát, színes borsot és a koriandert.

2. Lépés

A hússzeleteket alaposan bekenjük a maszával, majd 1 órát pihentetjük hűtőben.

3. Lépés

Serpenyőben kevés olajon gyorsan megpirítjuk a húsokat, majd áttesszük őket a kacsatálba.

4. Lépés

A megtisztított hagymákat felszeleteljük, pár perc alatt ezt is megpirítjuk abban a serpenyőben amiben a húst is sütöttük. Ezután a hagymákat is beletesszük a kacsatálba. Végül megpucoljuk és felvágjuk a krumplikat, majd sózzuk borsozzuk és ezt is a kacsatálba borítjuk.

5. Lépés

185 fokra előmelegített sütőben fedő alatt 50 percig sütjük, majd levesszüka a fedőt és pár perc alatt meggrillezzük a burgonyákat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új