HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Legfinomabb lacipecsenye

Lacipecsenye , piaci pecsenye , vásári pecsenye ezeken a néven is ismert lehet nektek ez a kis finomság amit sok szeretettel ajánlok!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 ks sertéstarja szelet Hozzáadott
  • 5 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 10 dkg libazsír vagy a kedvenc zsiradékod Hozzáadott
  • 1 Kanál darált paprikakrém Hozzáadott
  • 1 kis csokor petrezselyem Hozzáadott
  • 1.3 kg burgonya Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • tört színes bors Hozzáadott
  • koriandermag Hozzáadott
  • Édes nemes pirospaprika Hozzáadott
  • őrölt kömény Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Kacsatálban készítjük. Felszeleteljük a fokhagymát, majd mozsárban 1 evőkanál sóval elpépesítjük. Ha kész, áttesszük egy tálba és hozzákeverjük a libazsírt, őrölt köményt, pirospaprikát, darált paprikát, színes borsot és a koriandert.

2. Lépés

A hússzeleteket alaposan bekenjük a maszával, majd 1 órát pihentetjük hűtőben.

3. Lépés

Serpenyőben kevés olajon gyorsan megpirítjuk a húsokat, majd áttesszük őket a kacsatálba.

4. Lépés

A megtisztított hagymákat felszeleteljük, pár perc alatt ezt is megpirítjuk abban a serpenyőben amiben a húst is sütöttük. Ezután a hagymákat is beletesszük a kacsatálba. Végül megpucoljuk és felvágjuk a krumplikat, majd sózzuk borsozzuk és ezt is a kacsatálba borítjuk.

HIRDETŐ
5. Lépés

185 fokra előmelegített sütőben fedő alatt 50 percig sütjük, majd levesszüka a fedőt és pár perc alatt meggrillezzük a burgonyákat.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image S.Hanna

Legfinomabb lacipecsenye

Lacipecsenye , piaci pecsenye , vásári pecsenye ezeken a néven is ismert lehet nektek ez a kis finomság amit sok szeretettel ajánlok!

120
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Kacsatálban készítjük. Felszeleteljük a fokhagymát, majd mozsárban 1 evőkanál sóval elpépesítjük. Ha kész, áttesszük egy tálba és hozzákeverjük a libazsírt, őrölt köményt, pirospaprikát, darált paprikát, színes borsot és a koriandert.

2. Lépés

A hússzeleteket alaposan bekenjük a maszával, majd 1 órát pihentetjük hűtőben.

3. Lépés

Serpenyőben kevés olajon gyorsan megpirítjuk a húsokat, majd áttesszük őket a kacsatálba.

4. Lépés

A megtisztított hagymákat felszeleteljük, pár perc alatt ezt is megpirítjuk abban a serpenyőben amiben a húst is sütöttük. Ezután a hagymákat is beletesszük a kacsatálba. Végül megpucoljuk és felvágjuk a krumplikat, majd sózzuk borsozzuk és ezt is a kacsatálba borítjuk.

5. Lépés

185 fokra előmelegített sütőben fedő alatt 50 percig sütjük, majd levesszüka a fedőt és pár perc alatt meggrillezzük a burgonyákat.

Hozzávalók
8 ks
sertéstarja szelet
5 ks
vöröshagyma
8 gerezd
fokhagyma
10 dkg
libazsír vagy a kedvenc zsiradékod
1 Kanál
darált paprikakrém
1 kis
csokor petrezselyem
1.3 kg
burgonya
tört színes bors
koriandermag
Édes nemes pirospaprika
őrölt kömény