HIRDETŐ

Forrás: antoniotruzzi from Canva

Lila burgonya gnocchi karfiollal

Ez az egyszerű recept azoknak szól, akik szeretnek új ízeket és színeket felfedezni a konyhában. A lila burgonyagnocchi nemcsak vizuálisan vonzó, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Lila burgonya Hozzáadott
  • 300 g sima liszt Hozzáadott
  • 1 darab tojás Hozzáadott
  • 1 ks karfiol Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A burgonyát meghámozzuk és finomra reszeljük. Adjuk hozzá a lisztet, a tojást és a sót. Készítsünk tésztát, amelynek kissé ragacsosnak kell lennie.

2. Lépés

Nedvesítse meg a kezét vízben, és formázzon a tésztából gnocchit, amelyet sós, forrásban lévő vízbe tesz.

3. Lépés

Közben a karfiolt apró darabokra turmixoljuk, és egy serpenyőben olajon, zúzott fokhagymával megpirítjuk.

4. Lépés

Amikor a gnocchi elkészült (a felszínre úszik), vegyük ki, és keverjük össze a sült karfiollal.

HIRDETŐ

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Lila burgonya gnocchi karfiollal

Ez az egyszerű recept azoknak szól, akik szeretnek új ízeket és színeket felfedezni a konyhában. A lila burgonyagnocchi nemcsak vizuálisan vonzó, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is.

60
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

A burgonyát meghámozzuk és finomra reszeljük. Adjuk hozzá a lisztet, a tojást és a sót. Készítsünk tésztát, amelynek kissé ragacsosnak kell lennie.

2. Lépés

Nedvesítse meg a kezét vízben, és formázzon a tésztából gnocchit, amelyet sós, forrásban lévő vízbe tesz.

3. Lépés

Közben a karfiolt apró darabokra turmixoljuk, és egy serpenyőben olajon, zúzott fokhagymával megpirítjuk.

4. Lépés

Amikor a gnocchi elkészült (a felszínre úszik), vegyük ki, és keverjük össze a sült karfiollal.

Hozzávalók
500 g
Lila burgonya
300 g
sima liszt
1 darab
tojás
1 ks
karfiol
2 gerezd
Fokhagyma
olívaolaj
só és bors