HIRDETŐ

Párolt savanyú káposzta sült hús mellé

A párolt savanyú káposzta finom kiegészítése különböző húsoknak, különösen, ha azok sült húsok.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 db savanyú káposzta Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 tk édes paprika Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 3 db új fűszer Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először öblítse le a savanyú káposztát folyóvíz alatt, majd vágja kisebb darabokra.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és pirítsa meg a hagymát, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy ideig. Ezután adj hozzája paprikát, babérlevelet és új fűszert. Pirítsd egy ideig, hogy az ízek összeérjenek.

4. Lépés

Ezután adj hozzá aprított káposztát, keverd össze és párold fedő alatt, amíg a káposzta meg nem puhul. A párolás során ízlés szerint sózd meg.

HIRDETŐ
5. Lépés

A párolt savanyú káposzta kész. Kóstolja meg, esetleg még sózza meg. Sütött hússal és a választott körettel szolgáljon. Jó étvágyat!

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image Iwa

Párolt savanyú káposzta sült hús mellé

A párolt savanyú káposzta finom kiegészítése különböző húsoknak, különösen, ha azok sült húsok.

60
Percek
6
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Először öblítse le a savanyú káposztát folyóvíz alatt, majd vágja kisebb darabokra.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és pirítsa meg a hagymát, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy ideig. Ezután adj hozzája paprikát, babérlevelet és új fűszert. Pirítsd egy ideig, hogy az ízek összeérjenek.

4. Lépés

Ezután adj hozzá aprított káposztát, keverd össze és párold fedő alatt, amíg a káposzta meg nem puhul. A párolás során ízlés szerint sózd meg.

5. Lépés

A párolt savanyú káposzta kész. Kóstolja meg, esetleg még sózza meg. Sütött hússal és a választott körettel szolgáljon. Jó étvágyat!

Hozzávalók
1 db
savanyú káposzta
2 db
The Onion
2 gerezd
Fokhagyma
2 tk
édes paprika
1 db
babérlevél
3 db
új fűszer
1 tk
2 EK
olaj