HIRDETŐ

Párolt savanyú káposzta sült hús mellé

A párolt savanyú káposzta finom kiegészítése különböző húsoknak, különösen, ha azok sült húsok.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 db savanyú káposzta Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 tk édes paprika Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 3 db új fűszer Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először öblítse le a savanyú káposztát folyóvíz alatt, majd vágja kisebb darabokra.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítse fel az olajat a serpenyőben, és pirítsa meg a hagymát, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adj hozzá fokhagymát és pirítsd még egy ideig. Ezután adj hozzája paprikát, babérlevelet és új fűszert. Pirítsd egy ideig, hogy az ízek összeérjenek.

4. Lépés

Ezután adj hozzá aprított káposztát, keverd össze és párold fedő alatt, amíg a káposzta meg nem puhul. A párolás során ízlés szerint sózd meg.

5. Lépés

A párolt savanyú káposzta kész. Kóstolja meg, esetleg még sózza meg. Sütött hússal és a választott körettel szolgáljon. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új