HIRDETŐ
Forrás: pixelshot from Canva
Pulykadarálás
Recept ízletes pulykadarált húsból készült fasírtokhoz, amelyek tökéletesek ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 85 g Zsemlemorzsa
- 75 ml tejet
- 350 g darált pulykahús
- 1 teáskanál Száraz oregánó
- megmosott és finomra vágott petrezselyemzöldet
- 2 teáskanál Olívaolaj
- őrölt pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Helyezze a zsemlemorzsát egy nagy tálba és öntse le tejjel.
2. Lépés
Adj hozzá pulykát, egy teáskanál oregánót, piros paprikát és a petrezselyem fele, ízesítse ízlés szerint és keverje össze.
3. Lépés
Nedves kézzel formázzunk nagyjából húsgolyókat. Körülbelül 30 darab lesz.
4. Lépés
Melegítse fel az olajat egy nagy serpenyőben, majd sütse meg a húsgombócokat minden oldalról.