HIRDETŐ
Répatorta krémes töltelékkel

Répatorta krémes töltelékkel

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10

Piskóta

  • 2 Teljes tojás Hozzáadott
  • 160 g reszelt sárgarépa Hozzáadott
  • 150 g tönkölybúzaliszt Hozzáadott
  • 100 g Bioland_sz_kókusz cukor Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 4 EK zabtej Hozzáadott
  • Csipet Hozzáadott
  • 12 csomag Droetker sütőpor_hu Hozzáadott

Krém

  • 250 g íz nélküli krémsajt kenőanyag Hozzáadott
  • 250 ml tejszínhab Hozzáadott
  • ízlés szerint mesterséges édesítőszer Hozzáadott
  • 1 EK Vanília paszta droetker_hu Hozzáadott
  • 1 konzerva Mandarinnarancsok Hozzáadott
  • 100 ml Mandarinlé gyümölcsleve narancslé sárga zselatin droetker_hu Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.

Verjük a tojásokat cukorral habosra, fokozatosan adjuk hozzá az olajat és a tejet, végül a száraz hozzávalókat és a répát. Sütjük kb. 30 percig 180 fokon, ellenőrizze a tűpróbával. Hagyjuk kihűlni, ha a piskóta túl duzzadt, levághatjuk egy kicsit, megkenhetjük barack lekvárral, krémmel, ráhelyezhetjük a mandarinokat, majd hűtsük le. Végül öntsük rá az előkészített zselétint a használati utasítás szerint. A legjobb, ha éjszaka hagyjuk megdermedni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új