HIRDETŐ

Sajttal és tejszínnel sült tészta

Ez az egyszerű és finom vacsora tökéletes megoldás a rohanó napokra. A sajt, a tejszín és a tészta kombinációja garantálja a finom eredményt, amit gyerekek és felnőttek egyaránt szeretni fognak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Tészta

  • 500 g Tészta (pl. farfalle) Hozzáadott

Mártás

  • 200 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint főzzük meg. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd olívaolajon megpirítjuk a serpenyőben.

2. Lépés

A hagymához adjuk hozzá a tejszínt, a sajt felét, a sót és a borsot. Keverjük, amíg a sajt el nem olvad, és a mártás be nem sűrűsödik.

3. Lépés

Az előzőleg kikent sütőtálba teszünk a tészta felét, meglocsoljuk a szósz felével, megszórjuk a maradék sajttal, majd megismételjük a rétegeket.

4. Lépés

Sütjük a 200°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 20 percig, amíg a sajt el nem olvad és el nem kezd buborékozni. Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új