:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/1_JzqhnPYx6AsVRCmZe-/a6d5b1e0589057a09c541429f44d39.jpeg)
Forrás: Richard Jacyno from Getty Images
Savanyúkáposzta palacsinta
Egyszerű és finom recept savanyúkáposzta palacsintára. Ez remek választás ebédre vagy vacsorára. A savanyúkáposzta íze különleges karaktert ad a palacsintának, amely mind a felnőttek, mind a gyerekek ízléséhez igazodik.
Hozzávalók
- 1⁄2 kg Savanyú káposzta
- 1 üveg liszt
- 1 darab hagyma
- 2 Darab Tojások
- 1 csipetnyi Só
- 100 ml Sütéshez való olaj
Tápértékek és ár
Eljárás
Csöpögtesse le a káposztát a felesleges vízből és apróra vágja.
Hámozd meg a hagymát és aprítsd fel apróra.
Egy nagy tálban keverje össze az aprított káposztát, hagymát, lisztet, tojásokat és sót.
Melegítse fel az olajat a serpenyőben. Kanállal adagolja a tésztát és közepes hőmérsékleten süssük a lepényeket mindkét oldalukon aranybarnára.
Tálalja a palacsintákat forrón.
Oszd meg a receptet másokkal
Reels
ÚjA legújabb receptek
A legújabb receptek
Reels
ÚjKedvenc receptek
Top kategóriák
Savanyúkáposzta palacsinta
Egyszerű és finom recept savanyúkáposzta palacsintára. Ez remek választás ebédre vagy vacsorára. A savanyúkáposzta íze különleges karaktert ad a palacsintának, amely mind a felnőttek, mind a gyerekek ízléséhez igazodik.
Csöpögtesse le a káposztát a felesleges vízből és apróra vágja.
Hámozd meg a hagymát és aprítsd fel apróra.
Egy nagy tálban keverje össze az aprított káposztát, hagymát, lisztet, tojásokat és sót.
Melegítse fel az olajat a serpenyőben. Kanállal adagolja a tésztát és közepes hőmérsékleten süssük a lepényeket mindkét oldalukon aranybarnára.
Tálalja a palacsintákat forrón.
Hogyan készítetted ezt a receptet?