HIRDETŐ

Forrás: Richard Jacyno from Getty Images

Savanyúkáposzta palacsinta

Egyszerű és finom recept savanyúkáposzta palacsintára. Ez remek választás ebédre vagy vacsorára. A savanyúkáposzta íze különleges karaktert ad a palacsintának, amely mind a felnőttek, mind a gyerekek ízléséhez igazodik.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 12 kg Savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 üveg liszt Hozzáadott
  • 1 darab hagyma Hozzáadott
  • 2 Darab Tojások Hozzáadott
  • 1 csipetnyi Hozzáadott
  • 100 ml Sütéshez való olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Csöpögtesse le a káposztát a felesleges vízből és apróra vágja.

2. Lépés

Hámozd meg a hagymát és aprítsd fel apróra.

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze az aprított káposztát, hagymát, lisztet, tojásokat és sót.

4. Lépés

Melegítse fel az olajat a serpenyőben. Kanállal adagolja a tésztát és közepes hőmérsékleten süssük a lepényeket mindkét oldalukon aranybarnára.

5. Lépés

Tálalja a palacsintákat forrón.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új