HIRDETŐ
Forrás: Richard Jacyno from Getty Images
Savanyúkáposzta palacsinta
Egyszerű és finom recept savanyúkáposzta palacsintára. Ez remek választás ebédre vagy vacsorára. A savanyúkáposzta íze különleges karaktert ad a palacsintának, amely mind a felnőttek, mind a gyerekek ízléséhez igazodik.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1⁄2 kg Savanyú káposzta
- 1 üveg liszt
- 1 darab hagyma
- 2 Darab Tojások
- 1 csipetnyi Só
- 100 ml Sütéshez való olaj
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Csöpögtesse le a káposztát a felesleges vízből és apróra vágja.
2. Lépés
Hámozd meg a hagymát és aprítsd fel apróra.
3. Lépés
Egy nagy tálban keverje össze az aprított káposztát, hagymát, lisztet, tojásokat és sót.
4. Lépés
Melegítse fel az olajat a serpenyőben. Kanállal adagolja a tésztát és közepes hőmérsékleten süssük a lepényeket mindkét oldalukon aranybarnára.
5. Lépés
Tálalja a palacsintákat forrón.