:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/QA2NbnnhMoWXAjhWU9PO/5302502a6fff427fb91136e6609305.jpeg)
Sós fánkok
Fánkok sós változatban
Hozzávalók
- 100 g feta sajt
- 2 Tojások
- 100 ml Priordei olivaolaj szlovákia
- 200 ml fehér joghurt
- 200 g sima liszt speciális
- 1 csomagolás sütőpor
- só Szükség szerint
Tápértékek és ár
Eljárás
A tojásokat összekeverjük a feta sajttal.
Ezután adjunk hozzá olajat, fehér joghurtot és keverjük össze.
Ezután adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd szükség szerint sózzuk. Alaposan keverjük össze a tésztát.
A tésztát muffinsütőbe helyezzük, (amit olajjal kikentünk), vagy más formákba, majd belerakjuk a felmelegített sütőbe.
Süssük 170/20 percig vagy szükség szerint aranyszínűre.
Tálalás előtt megszórhatjuk parmezánnal, az útra olívabogyókat is tehetünk.
Jó étvágyat!
Oszd meg a receptet másokkal
Reels
ÚjA legújabb receptek
A legújabb receptek
Reels
ÚjKedvenc receptek
Top kategóriák
Sós fánkok
Fánkok sós változatban
A tojásokat összekeverjük a feta sajttal.
Ezután adjunk hozzá olajat, fehér joghurtot és keverjük össze.
Ezután adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd szükség szerint sózzuk. Alaposan keverjük össze a tésztát.
A tésztát muffinsütőbe helyezzük, (amit olajjal kikentünk), vagy más formákba, majd belerakjuk a felmelegített sütőbe.
Süssük 170/20 percig vagy szükség szerint aranyszínűre.
Tálalás előtt megszórhatjuk parmezánnal, az útra olívabogyókat is tehetünk.
Jó étvágyat!
Hogyan készítetted ezt a receptet?