HIRDETŐ

Forrás: LauriPatterson from Getty Images Signature

Sütőben sült spárga parmezánnal

Ez az egyszerűen elkészíthető, ízletes spárgarecept a parmezán sajt sós komplexitásával kiegészülve éppen megfelelő azok számára, akik valami egészséges, mégis finom ételt szeretnének az asztalra varázsolni. Az előkészületek után a sütő elvégzi a munka többi részét.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 köteg Friss spárga Hozzáadott
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 50 g reszelt parmezán sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra. Egy nagy sütőtálat vonjunk be sütőpapírral.

2. Lépés

A spárgát vágjuk le a végénél, mossuk meg alaposan, és szárítsuk meg.

3. Lépés

Helyezzük a spárgát a sütőtálba, csepegtessük meg olívaolajjal, és sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Szórjuk meg a parmezán sajttal a spárgát, és tegyük be a sütőbe.

5. Lépés

Süssük a spárgát 15 percig, vagy amíg a sajt aranybarnára nem sül és a spárga meg nem puhul. Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új