HIRDETŐ

Tatár bifsztek hátszínből

A klasszikus tatár bifsztek finom és pénztárcabarát változata.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 60 dkg hátszín Hozzáadott
  • 2 ks tojássárgája Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • só bors pirospaprika Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívaolajjal összekeverve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

2. Lépés

Másnap a hátszínt összekeverjük a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával. Plusz hozzáadjuk még a tojássárgát, pirospaprikát, sót, borsot és mustárt is.

3. Lépés

Mikor sima és krémes állagúra kevertük a masszát, lefóliázzuk és egy újabb éjszakára a hűtőbe tesszük.

4. Lépés

Pirítóssal, vajjal és lilahagymával tálaljuk.

HIRDETŐ

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image VedresB

Tatár bifsztek hátszínből

A klasszikus tatár bifsztek finom és pénztárcabarát változata.

15
Percek
2
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívaolajjal összekeverve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

2. Lépés

Másnap a hátszínt összekeverjük a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával. Plusz hozzáadjuk még a tojássárgát, pirospaprikát, sót, borsot és mustárt is.

3. Lépés

Mikor sima és krémes állagúra kevertük a masszát, lefóliázzuk és egy újabb éjszakára a hűtőbe tesszük.

4. Lépés

Pirítóssal, vajjal és lilahagymával tálaljuk.

Hozzávalók
60 dkg
hátszín
2 ks
tojássárgája
2 gerezd
fokhagyma
1 Fej
vöröshagyma
só bors pirospaprika
1 dl
olívaolaj