HIRDETŐ

Tatár bifsztek hátszínből

A klasszikus tatár bifsztek finom és pénztárcabarát változata.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 60 dkg hátszín Hozzáadott
  • 2 ks tojássárgája Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • só bors pirospaprika Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívaolajjal összekeverve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

2. Lépés

Másnap a hátszínt összekeverjük a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával. Plusz hozzáadjuk még a tojássárgát, pirospaprikát, sót, borsot és mustárt is.

3. Lépés

Mikor sima és krémes állagúra kevertük a masszát, lefóliázzuk és egy újabb éjszakára a hűtőbe tesszük.

4. Lépés

Pirítóssal, vajjal és lilahagymával tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új