HIRDETŐ

Tejfölben sült csirkecombok

Ez a Tejfölben sült csirkecombok receptje egy klasszikus magyar étel, amely csirkét használ a főbb összetevőként, tejfölt pedig a bolondító alapként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks csirkecomb Hozzáadott
  • 2 Fej hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 dl tejföl Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 2 evőkanál napraforgó olaj Hozzáadott
  • 1 csokor friss petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

2. Lépés

A csirkecombokat mosd meg, szárítsd meg, majd sózd és borsozd be.

3. Lépés

Egy serpenyőben melegíts olajat, majd pirítsd meg a combokat minden oldalukon, amíg aranybarnák nem lesznek.

4. Lépés

Helyezd a combokat egy tűzálló tálba.

5. Lépés

A hagymát vágd karikákra, a fokhagymát zúzd össze. A hagymakarikákat és a fokhagymát szórd a csirkecombokra.

6. Lépés

A tejfölt keverd el egy teáskanál sóval és borssal, majd öntsd a csirkecombokra úgy, hogy mindent befedjen.

7. Lépés

Süsd a csirkecombokat a tűzálló tállal együtt a sütőben, kb. 1 órán át, vagy amíg a csirke teljesen meg nem sült.

8. Lépés

Tálald az ételt friss vágott petrezselyemmel megszórva és friss, ropogós kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek