HIRDETŐ

Forrás: Unsplash

Csalamádé

Friss és ropogós hozzávalókból áll, és tökéletes kísérője lehet a vasárnapi ebédeknek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Közepes fej káposzta Hozzáadott
  • 2 ks uborka Hozzáadott
  • 2 közes sárgarépa Hozzáadott
  • 1 piros Paprika Hozzáadott
  • 1 kis póréhagyma Hozzáadott
  • 3 evőkanál ecet Hozzáadott
  • evőkanál cukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A káposztát lereszeljük, majd sóval bedörzsöljük. Hagyjuk állni 10 percig, majd jól kicsavarjuk a felesleges nedvességet.

2. Lépés

Az uborkát és a sárgarépát meghámozzuk, majd lereszeljük.

3. Lépés

A paprikát és a póréhagymát vékony szeletekre vágjuk.

4. Lépés

Egy nagy tálban összekeverjük összes zöldséget.

5. Lépés

Egy kis tálban elkeverjük az ecetet, a cukrot, a sót és a borsot. A dressing hozzáadhatjuk a zöldségekhez, majd jól összekeverjük.

6. Lépés

2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új