HIRDETŐ

Rebarbarakrémleves

Könnyen és hamar elkészíthető krémes leves.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 7 szár rebarbara Hozzáadott
  • 1 ks Fahéj Hozzáadott
  • 6 ks szegfűszeg Hozzáadott
  • 12 ks citrom héja Hozzáadott
  • 6 ek cukor Hozzáadott
  • 1 tk pudingkeverék Hozzáadott
  • 85 g tejföl Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A rebarbarát megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és feltesszük főni annyi vízzel, ami bőven ellepi. Hozzáadjuk a cukrot, a fél citrom héját lehámozva, valamint a fűszereket, és kb. 10 perc alatt puhára főzzük.

2. Lépés

Mikor megfőtt, eltávolítjuk a fűszereket és a citromhéjat, majd botmixerrel leturmixoljuk. A pudingport összekeverjük a tejföllel, hozzákanalazunk néhány kanálnyit a meleg levesből, simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a leveshez.

3. Lépés

Pár percig forraljuk, hogy besűrűsödjön, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Lehűtve tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek