HIRDETŐ

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús sovány currys currys sertéscomb szűzpecsenye Hozzáadott
  • 250 g Friss gomba Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tk őrölt édes paprika Hozzáadott
  • 250 ml húsleves Hozzáadott
  • 2 Tablespoon Butters Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Friss fűszernövények a körethez Hozzáadott

Tápértékek és ár

Az oldal megfelelő működéséhez kapcsolja ki a hirdetések blokkolását a böngészőjében.

HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Öblítse le a sertéshúst folyó víz alatt, és törölje szárazra konyhai papírral. Vágja a húst kisebb darabokra. Így gyorsabban elkészül az étel.

2. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja finomra. Mossuk meg a gombát, és vágjuk félbe.

3. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon, és adja hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hagyjuk őket kb. 2 percig párolódni, amíg enyhén aranyszínűvé válnak.

4. Lépés

Tegye a húst a serpenyőbe, és mindkét oldalát pirítsa aranybarnára. Adja hozzá a felszeletelt gombát a serpenyőbe, és folytassa a párolást, amíg a gomba megbarnul és levet ereszt.

HIRDETŐ
5. Lépés

Adjuk hozzá az őrölt édes paprikát, sót, borsot. Öntsük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Végül díszítse az ételt friss fűszernövényekkel.

Értékelje ezt a receptet

Tetszik ez a recept?

Hogyan készítetted ezt a receptet?

0 / 255
Fénykép hozzáadása

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

A legújabb receptek

HIRDETŐ
HIRDETŐ

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek
Recipe author image lucia.priedhorska

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

45
Percek
4
Adagok száma
Eljárás
1. Lépés

Öblítse le a sertéshúst folyó víz alatt, és törölje szárazra konyhai papírral. Vágja a húst kisebb darabokra. Így gyorsabban elkészül az étel.

2. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja finomra. Mossuk meg a gombát, és vágjuk félbe.

3. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon, és adja hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hagyjuk őket kb. 2 percig párolódni, amíg enyhén aranyszínűvé válnak.

4. Lépés

Tegye a húst a serpenyőbe, és mindkét oldalát pirítsa aranybarnára. Adja hozzá a felszeletelt gombát a serpenyőbe, és folytassa a párolást, amíg a gomba megbarnul és levet ereszt.

5. Lépés

Adjuk hozzá az őrölt édes paprikát, sót, borsot. Öntsük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Végül díszítse az ételt friss fűszernövényekkel.

Hozzávalók
500 g
Sertéshús sovány currys currys sertéscomb szűzpecsenye
250 g
Friss gomba
1
The Onion
3 gerezd
fokhagyma
1 tk
őrölt édes paprika
250 ml
húsleves
2 Tablespoon
Butters
frissen őrölt fekete bors
Friss fűszernövények a körethez