HIRDETŐ

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús sovány currys currys sertéscomb szűzpecsenye Hozzáadott
  • 250 g Friss gomba Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tk őrölt édes paprika Hozzáadott
  • 250 ml húsleves Hozzáadott
  • 2 Tablespoon Butters Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Friss fűszernövények a körethez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Öblítse le a sertéshúst folyó víz alatt, és törölje szárazra konyhai papírral. Vágja a húst kisebb darabokra. Így gyorsabban elkészül az étel.

2. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja finomra. Mossuk meg a gombát, és vágjuk félbe.

3. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon, és adja hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hagyjuk őket kb. 2 percig párolódni, amíg enyhén aranyszínűvé válnak.

4. Lépés

Tegye a húst a serpenyőbe, és mindkét oldalát pirítsa aranybarnára. Adja hozzá a felszeletelt gombát a serpenyőbe, és folytassa a párolást, amíg a gomba megbarnul és levet ereszt.

5. Lépés

Adjuk hozzá az őrölt édes paprikát, sót, borsot. Öntsük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Végül díszítse az ételt friss fűszernövényekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új