HIRDETŐ

Forrás: blende40 for Adobe Stock

Vadleves alaplé

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Kilo Vadcsont Hozzáadott
  • 500 Gram Vadvágott Hozzáadott
  • 500 Gram Zöldségek (sárgarépa, zeller, hagyma, póréhagyma) Hozzáadott
  • 1 Darab fokhagymagerezd Hozzáadott
  • 2 Darab Babérlevelek Hozzáadott
  • 5 Darab Boróka bogyó Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

240 perc.
1. Lépés

A vadhúsleveshez először tegye a csontokat és a húst egy nagy fazékba, és fedje le vízzel. Forraljuk fel.

2. Lépés

Amíg a víz felforr, tisztítsa meg a zöldségeket és vágja őket kisebb darabokra. Adja hozzá a fokhagymát és a fűszereket (babérleveleket és borókabogyót) a fazékhoz.

3. Lépés

Mindent alaposan keverjünk össze és a fazekat félretakarjuk. Alacsony lángon legalább 4 órán keresztül hagyjuk főni.

4. Lépés

A főzés után szűrjük le az alaplevet egy finom szűrőn keresztül.

5. Lépés

Kóstolja meg a levest, és hagyja tovább csökkenni, hogy még erősebb legyen az íze. Használja tovább bármilyen ételhez vagy mártáshoz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek