HIRDETŐ

Forrás: blende40 for Adobe Stock

Vadleves alaplé

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Kilo Vadcsont Hozzáadott
  • 500 Gram Vadvágott Hozzáadott
  • 500 Gram Zöldségek (sárgarépa, zeller, hagyma, póréhagyma) Hozzáadott
  • 1 Darab fokhagymagerezd Hozzáadott
  • 2 Darab Babérlevelek Hozzáadott
  • 5 Darab Boróka bogyó Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

240 perc.
1. Lépés

A vadhúsleveshez először tegye a csontokat és a húst egy nagy fazékba, és fedje le vízzel. Forraljuk fel.

2. Lépés

Amíg a víz felforr, tisztítsa meg a zöldségeket és vágja őket kisebb darabokra. Adja hozzá a fokhagymát és a fűszereket (babérleveleket és borókabogyót) a fazékhoz.

3. Lépés

Mindent alaposan keverjünk össze és a fazekat félretakarjuk. Alacsony lángon legalább 4 órán keresztül hagyjuk főni.

4. Lépés

A főzés után szűrjük le az alaplevet egy finom szűrőn keresztül.

5. Lépés

Kóstolja meg a levest, és hagyja tovább csökkenni, hogy még erősebb legyen az íze. Használja tovább bármilyen ételhez vagy mártáshoz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új