HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Borókabogyós-kakukkfüves olajos szarvasgerinc pác

Ha netán valaki hozzájut egy kis szarvashúshoz, javaslom, hogy ezzel a páccal dúsítsa az ízvilágát, mert bomba finom lesz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 gerezd nagy fokhagyma Hozzáadott
  • 3 ek borókabogyó Hozzáadott
  • 4 ek Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott
  • 112 kg őzgerinc Hozzáadott
  • csonttal Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A fokhagymát átzúzzuk, összekeverjük a borókabogyóval és a kakukkfűvel.

2. Lépés

A fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal. És a húst alaposan befedjük a keverékkel, jól beledörzsöljük. Folpackkal szorosan becsomagoljuk és egy napra hűtőbe tesszük hogy összeérjenek az ízek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új