HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Borókabogyós-kakukkfüves olajos szarvasgerinc pác
Ha netán valaki hozzájut egy kis szarvashúshoz, javaslom, hogy ezzel a páccal dúsítsa az ízvilágát, mert bomba finom lesz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 5 gerezd nagy fokhagyma
- 3 ek borókabogyó
- 4 ek Kakukkfű
- 1 dl olívaolaj
- 11⁄2 kg őzgerinc
- csonttal
- só
- bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A fokhagymát átzúzzuk, összekeverjük a borókabogyóval és a kakukkfűvel.
2. Lépés
A fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal. És a húst alaposan befedjük a keverékkel, jól beledörzsöljük. Folpackkal szorosan becsomagoljuk és egy napra hűtőbe tesszük hogy összeérjenek az ízek.