HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Borókabogyós-kakukkfüves olajos szarvasgerinc pác

Ha netán valaki hozzájut egy kis szarvashúshoz, javaslom, hogy ezzel a páccal dúsítsa az ízvilágát, mert bomba finom lesz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 gerezd nagy fokhagyma Hozzáadott
  • 3 ek borókabogyó Hozzáadott
  • 4 ek Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott
  • 112 kg őzgerinc Hozzáadott
  • csonttal Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A fokhagymát átzúzzuk, összekeverjük a borókabogyóval és a kakukkfűvel.

2. Lépés

A fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal. És a húst alaposan befedjük a keverékkel, jól beledörzsöljük. Folpackkal szorosan becsomagoljuk és egy napra hűtőbe tesszük hogy összeérjenek az ízek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek