HIRDETŐ

Forrás: haoliang from Canva

Vegán chili sin carne

Egy népszerű dél-amerikai étel vegetáriánus változata. Ez az étel egészséges növényi fehérjékben gazdag, és nemcsak a vegetáriánusok, hanem a húsimádók is jól fognak szórakozni vele. A fő összetevők a bab, a csicseriborsó és a zöldségek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Red Paprika Hozzáadott
  • 2 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 plechovka Vörösbab Hozzáadott
  • 1 plechovka Fehér bab Hozzáadott
  • 1 plechovka Csicseriborsó Hozzáadott
  • 1 plechovka Zúzott paradicsom Hozzáadott
  • 1 Red chilipaprika Hozzáadott
  • 1 Kanálok darált paprika Hozzáadott
  • 2 kanalak őrölt kömény Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 bögre Rizs Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát és fokhagymát pirítsa meg olívaolajon. Adjuk hozzá az apróra vágott paprikát és a chilit (a chili mennyiségét ízlésünkhöz igazítsuk).

2. Lépés

Adja hozzá a babot és a csicseriborsót a serpenyőbe (előtte engedje le a vizet a konzervekből), a zúzott paradicsomot, az őrölt paprikát és a köményt. Fűszerezzük a chili sin Carne-t sóval és borssal, majd fedő alatt, alacsony hőfokon hagyjuk kb. 20 percig párolódni.

3. Lépés

Közben főzzük meg a rizst a csomagolási utasítás szerint.

4. Lépés

Tálalja a chili sin Carne-t rizzsel, és ízlés szerint díszítse petrezselyemmel, korianderrel vagy avokádókrémmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új