HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/AytRFj_oN1O3wr10P29Z/54a8dde52c59e0b2850a15da2d6fc2.jpeg)
Forrás: Pixabay: RitaE
Zöldborsóleves
Egy nagyszerű borsóleves, amit zöldborsóból készíthet.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kanál Repceolaj
- 1 db The Onion
- 700 ml Zöldségleves
- 500 g Fagyasztott borsó
- 120 ml Főzésre tekert
- só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A fazékban melegítse fel a repceolajat, majd adjon hozzá apróra vágott hagymát. Párolja meg.
2. Lépés
A hagymát leöntjük alaplével, majd hozzáadjuk a borsót. Együtt főzzük körülbelül 10 percig.
3. Lépés
Ezután öntsük a tejszínt a levesbe és főzzük még 5 percig.
4. Lépés
A borsó levest összekeverjük és ízesítjük sóval és fűszerekkel.
5. Lépés
Egy kis borsót használhatunk a díszítéshez és tejszínnel tálaljuk.