HIRDETŐ

Forrás: lenazap from Getty Images Signature

A legjobb házi borscs

Kiváló és ízletes borscs, ideális ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 500 g Vörös répa Hozzáadott
  • 200 g sárgarépa Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • 2 db Burgonya Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 12 db kapor Hozzáadott
  • 3 db Babérlevél Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott

Az szolgáltatáshoz

  • 200 g Szőlő Hozzáadott
  • Petrezselyem zöldje Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először készítsünk elő minden hozzávalót. Meghámozzuk és durvára reszeljük a céklát és a répát. A hagymát és a paprikát apró darabokra vágjuk.

2. Lépés

A fazékban olvasszuk meg a vajat és adjuk hozzá a felvágott hagymát és paprikát. Pirítsuk, amíg meg nem puhulnak.

3. Lépés

Adjuk hozzá az reszelt répát és sárgarépát, és még körülbelül 5 percig sütjük. Ezután adjunk hozzá vizet és forraljuk fel.

4. Lépés

Amíg a keverék fő, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk a krumplit. Hozzáadjuk a fazékhoz és további 20 percig főzzük.

5. Lépés

Ezután adjunk hozzá fokhagymát, kaporlevél, babérlevelet és sót. Főzzük még 10 percig.

6. Lépés

A borshch kész.

7. Lépés

Tálaljuk tejszínnel és petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák