HIRDETŐ

Forrás: lenazap from Getty Images Signature

A legjobb házi borscs

Kiváló és ízletes borscs, ideális ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Fő összetevők

  • 500 g Vörös répa Hozzáadott
  • 200 g sárgarépa Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 db piros paprika Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • 2 db Burgonya Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 12 db kapor Hozzáadott
  • 3 db Babérlevél Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott

Az szolgáltatáshoz

  • 200 g Szőlő Hozzáadott
  • Petrezselyem zöldje Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először készítsünk elő minden hozzávalót. Meghámozzuk és durvára reszeljük a céklát és a répát. A hagymát és a paprikát apró darabokra vágjuk.

2. Lépés

A fazékban olvasszuk meg a vajat és adjuk hozzá a felvágott hagymát és paprikát. Pirítsuk, amíg meg nem puhulnak.

3. Lépés

Adjuk hozzá az reszelt répát és sárgarépát, és még körülbelül 5 percig sütjük. Ezután adjunk hozzá vizet és forraljuk fel.

4. Lépés

Amíg a keverék fő, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk a krumplit. Hozzáadjuk a fazékhoz és további 20 percig főzzük.

5. Lépés

Ezután adjunk hozzá fokhagymát, kaporlevél, babérlevelet és sót. Főzzük még 10 percig.

6. Lépés

A borshch kész.

7. Lépés

Tálaljuk tejszínnel és petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek