HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: PublicDomainPictures
A legjobb torta töltelék
Krém és luxus csokoládé töltelék, amely tökéletes választás bármilyen tortához.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 200 g Forró csokoládé
- 200 ml tejszínhab
- 50 g vaj
- 2 db tojássárgája
- 2 EK cukor
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Egy kis serpenyőben olvasszuk meg a vajat és adjuk hozzá az apróra vágott csokoládét. Kisebb lángon hagyjuk a csokoládét és a vajat olvadni, amíg a keverék sima nem lesz.
2. Lépés
Közben egy nagy tálban keverjük össze a tojássárgáját és a cukrot.
3. Lépés
A tojássárgája keverékhez adjunk hozzá olvasztott csokoládét és alaposan keverjük el.
4. Lépés
Ezután adjunk hozzá tejszínt és ismét keverjük, amíg a töltelék sima nem lesz.
5. Lépés
A töltelék használatra kész. Azonnal használható, vagy tárolható a hűtőben későbbi használatra. Használat előtt hagyja a tölteléket szobahőmérsékletre melegedni.