HIRDETŐ
Forrás: ivanmateev from Getty Images Signature
Borjúpörkölt bográcsban
Recept ízletes borjúhúshoz paradicsomszósszal és knédlivel, ami tökéletes választás vasárnapi ebédre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 800 g Borjúhús
- 2 darab Nagy hagymák
- 4 gerezd Fokhagyma
- 400 g konzerv paradicsom
- 1 Kanál Paradicsompüré
- 1 kanál fűszerkeverék
- só
- 2 kanalak Olaja
- 1 l Víz
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Vágja a borjúhúst adagokra, és süsse aranybarnára forró olajban. Sózza és borsozza meg.
2. Lépés
Vágja apróra a hagymát és a fokhagymát, majd adjuk hozzá a húshoz. Pár percig pirítsa aranybarnára.
3. Lépés
Adjon hozzá paradicsomot és paradicsompürét. Keverje össze és öntsön rá egy liter vizet. Hagyja párolódni fedő alatt körülbelül 1,5 órán át.