HIRDETŐ

Forrás: LauriPatterson from Getty Images Signature

Csirke ananászon

Az édes és ugyanakkor fűszeres csirke receptje ananászon.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 db csirkemell Hozzáadott
  • 1 db ananász Hozzáadott
  • 2 EK szójaszósz Hozzáadott
  • 2 EK méz Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • Só és fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A csirkemellet mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra. Ezután sózzuk és borsozzuk.

2. Lépés

Az ananászt meghámozzuk, magját eltávolítjuk, és kockákra vágjuk. Az így nyert levet tegyük félre. Ez lesz a pác alapanyaga.

3. Lépés

Hámozza meg és zúzza össze a fokhagymát. Egy tálban keverjük össze az ananászlével, a szójaszósszal és a mézzel, hogy pácot kapjunk.

4. Lépés

A csirkedarabokat legalább egy órán át pácolja a hűtőszekrényben.

5. Lépés

Grillezze vagy süsse a csirkét ízlése szerint.

6. Lépés

Az ananászos csirke finom rizzsel vagy zöldségsalátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új